Er zijn 1 (1 tot 1 getoond) vacatures gevonden

Nuland
Installatietechniek
06-12-2022

Monteur Groot Keuken Techniek

Wij zijn een modern installatiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle mogelijke technische installaties voor vrijwel alle professionele gebruikers. Van grootkeukentechniek tot klimaattechniek en van meterkast tot het monteren van de armaturen.

Wij zijn meesters in het afleveren van turnkey projecten.

Je treft bij ons een vlakke organisatie aan zonder onnodig ingewikkelde management niveaus. We staan allemaal met beide voeten op de grond, het liefst zelfs in de klei en wij werken keihard aan alle prachtige projecten die we bouwen.

Onze corebusiness is de hospitality branche. Op vrijwel alle locaties waar eten, drinken, vergaderen en slapen het verdienmodel van de ondernemer bepalen, daar tref je onze professionele systemen aan en voelen wij ons erg op ons gemak. Wij zijn dan ook een zeer bekende speler in de horeca- en leisurebranche en werkt intensief samen met enkele van de grootste ketens van Nederland.

Wij zijn sinds eind 2018 gevestigd in een splinternieuw gerecycled pand. We werken momenteel met ruim 40 mensen aan al onze prachtige projecten en kijken continu naar de toekomst. Samen innoveren, groeien, leren en werken. In ons hypermoderne pand tref je onze kantoren aan, maar ook onze eigen werkplaatsen voor de bouw van professionele bedrijfskeukens en alles op het gebied van metaal en RVS.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in