Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Delfgauw
Commercieel
11-09-2023

Accountmanager

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Delfgauw zijn we per direct op zoek naar dé Accountmanager die deze uitdaging ziet, onmisbaar wordt en waarmee wij samen die nummer 1 positie gaan bereiken.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Commercieel
13-06-2022

Salesmanager

Graag onder de mensen, oprecht geïnteresseerd in anderen en altijd hongerig naar succes en toe aan de volgende stap binnen recruitment? Komen deze eigenschappen je bekend voor? Dan doe je er goed aan om onze vacature Salesmanager eens goed uit te pluizen. We zijn namelijk op zoek naar een Salesmanager die deze boxen allemaal aftikt en onderdeel wil zijn van een jong en snelgroeiend bedrijf.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Commercieel
09-05-2022

Intercedent

Graag onder de mensen, oprecht geïnteresseerd in anderen en altijd hongerig naar succes. Komen deze eigenschappen je bekend voor? Dan doe je er goed aan om deze vacature eens goed uit te pluizen. We zijn namelijk op zoek naar een intercedent die deze boxen allemaal aftikt en onderdeel wil zijn van een jong en snelgroeiend bedrijf.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in