Er zijn 6 (1 tot 6 getoond) vacatures gevonden

Zoetermeer
Metaalindustrie
10-01-2023

Metaal Bezorger

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metaalbezorger om ons team te versterken. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature
Purmerend
01-11-2022

Mechatronica Monteur

Wil jij werken bij een hightech organisatie in de functie van Mechatronica Monteur?! En ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht niet langer en reageer dan snel!

Bekijk deze vacature
Zoetermeer
13-07-2022

CNC machinebediener

Wij zijn een bedrijf in de regio van Rotterdam en wij zijn op zoek naar een vakkundig CNC machinebediener. Ben je klantgericht, weet je van doorzetten en ben je pas tevreden als het echt perfect is? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!


Bekijk deze vacature
Rotterdam
13-07-2022

Monteur

Wij zijn een bedrijf in de regio van Rotterdam en wij zijn op zoek naar een vakkundige monteur. Heb jij twee rechterhanden en wil je dagelijks bezig zijn met het assembleren en monteren van apparaten? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

Bekijk deze vacature
Zoetermeer
Bouw
10-06-2022

Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een stressbestendige werkvoorbereider die een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandste Taal. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zoetermeer
17-01-2022

Mig Mag Lasser

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren, Mig Mag Lasser. Voor deze functie heb je al meerdere jaren ervaring of je hebt een opleiding in dezelfde richting afgerond. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in