Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Hedel
11-03-2024

Grondwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker die ons team kan versterken! Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het graven van sleuven, het aanleggen van rioleringen, het plaatsen van damwanden en het assisteren bij het bouwrijp maken van terreinen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons enthousiaste en hardwerkende team te versterken! lijkt dit jou een mooie uitdaging solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Hedel
GWW
11-03-2024

Uitvoerder GWW

Wij zijn op zoek naar een ervaren uitvoerder GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) die ons team kan versterken! Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het uitvoerende team en het co├Ârdineren van diverse projecten binnen de GWW. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbewaking en het bewaken van de kwaliteit en veiligheid. Lijkt dit jou een mooie uitdaging solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Hedel
GWW
11-03-2024

Stratenmaker

Ben jij een ervaren stratenmaker met passie voor het vak? Heb jij oog voor detail en werk jij graag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van straten, paden, opritten en terrassen. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en leveren altijd vakwerk af. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een stratenmaker die ons kan helpen bij het realiseren van diverse projecten.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in