Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Hedel
20-06-2023

Riool monteur

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het oplossen van uitdagende rioolproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Hedel
20-06-2023

Grondwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker die ons team kan versterken! Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het graven van sleuven, het aanleggen van rioleringen, het plaatsen van damwanden en het assisteren bij het bouwrijp maken van terreinen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons enthousiaste en hardwerkende team te versterken! lijkt dit jou een mooie uitdaging solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Hedel
19-05-2023

Storingsmonteur riolering

Ben jij een technisch talent met een passie voor het oplossen van rioolgerelateerde problemen? Heb jij ervaring als storingsmonteur en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Hedel
19-04-2023

Stratenmaker

Ben jij een ervaren stratenmaker met passie voor het vak? Heb jij oog voor detail en werk jij graag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van straten, paden, opritten en terrassen. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en leveren altijd vakwerk af. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een stratenmaker die ons kan helpen bij het realiseren van diverse projecten.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in