Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Honselersdijk
27-07-2022

Leerling Loodgieter

Wij zijn voor ons bedrijf in de regio van Honselersdijk op zoek naar een leergierige Loodgieter. Zou je graag meer willen leren over de loodgieter branche en samen met een ervaren loodgieter aan de slag gaan? Dan komen we graag met jou in contact! Lees gauw verder!


Bekijk deze vacature
Honselersdijk
13-07-2022

Inkoper

Wij zijn een bedrijf in de regio van Honselersdijk en wij zijn op zoek naar een Inkoper. Ben je klantgericht, heb je een leuke, vlotte babbel en heb je ervaring in de zonne-energiebranche? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

Bekijk deze vacature
Honselersdijk
13-07-2022

Machine Operator

Wij zijn een bedrijf in de regio van Honselersdijk en wij zijn op zoek naar een Machine Operator. Ben je handig met je handen, weet je wel van aanpakken en heb je ervaring in de zonne-energiebranche? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

Bekijk deze vacature
Honselersdijk
13-07-2022

Planner

Wij zijn een bedrijf in de regio van Honselersdijk en wij zijn op zoek naar een Planner. Ben je goed met cijfers, heb je een goed stel hersens en ervaring in de zonne-energiebranche? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!


Bekijk deze vacature
Honselersdijk
04-01-2022

Monteur Buitendienst

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in de regio van Honselersdijk een monteur buitendienst. Als monteur buitendienst bij onze opdrachtgever heb je de verantwoordelijkheid over de verschillende installaties die wij doen als bedrijf. Voorbeelden hier van zijn brandpreventie, stikstofgenerators, doseerpompen, druksensoren, watervaten, persluchtgenerator, zuurstofsensoren en ontgassers. Ben je op zoek naar verantwoordelijkheid en iemand die jou dit durft te geven? Dan hebben wij hier misschien wel een match. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!


Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in