Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Son en Breugel
Automotive
16-07-2023

Sloper

Wil je werken in een groeiend familiebedrijf samen in een team met ervaren collega’s, die ook graag de handen uit de mouwen steken? Wij zijn per direct op zoek naar een sloper. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Son en Breugel
Automotive
16-06-2023

Medewerker constructie werkplaats

Wil je werken in een groeiend familiebedrijf samen in een team met ervaren collega’s, die ook graag de handen uit de mouwen steken? Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker constructie voor op de werkplaats. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Son en Breugel
Overig
13-04-2023

Kipper Chauffeur C/CE

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Kipper chauffeur met een geldig rijbewijs C/CE. Als Kipper chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren van diverse materialen zoals zand, grind en andere bouwmaterialen. Je zult werken voor een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in de bouwsector. Wij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij je kunt rekenen op een goede beloning en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen als chauffeur. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als Kipper chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in