Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Waspik
Industrie
19-10-2023

Heftruckchauffeur

We zijn momenteel op zoek naar een heftruckchauffeur om ons team te versterken. Wij zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat verschillende soorten fruit en groenten verwerkt tot diepgevroren producten en opslagfaciliteiten biedt aan derde partijen. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Bekijk deze vacature
Waspik
Industrie
18-10-2023

Operator inpak

In de rol van inpakoperator werk je samen met je team om een van de inpaklijnen te beheren. Bij dit bedrijf worden verschillende soorten fruit en groenten verwerkt tot diepgevroren producten volgens de wensen van klanten, en deze producten worden opgeslagen voor derden.

Spreekt jou dit aan? wacht dan niet te lang en solliciteer dan snel!


Bekijk deze vacature
Waspik
Industrie
18-10-2023

Medewerker technische dienst

Wij zoeken enthousiaste en gedreven (junior) kandidaten om ons team op de Technische Dienst te versterken bij ons productiebedrijf. Ons bedrijf, een jong en snelgroeiend bedrijf, specialiseert zich in de verwerking van diverse soorten fruit en groenten tot diepvriesproducten en biedt opslagmogelijkheden aan derde partijen. Onze faciliteit beschikt over meerdere productie- en inpaklijnen voor productverwerking. Als medewerker van de technische dienst kun je rekenen op uitdagende taken, dankzij de verscheidenheid aan technologie├źn en de voortdurende uitbreiding van onze infrastructuur.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in