De automotive branche is volop in beweging en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. Er worden minder nieuwe auto’s verkocht, dus de vraag naar onderhoud neemt toe. Daardoor vind je bij Regiodienst veel vacatures in autotechniek.

 

Van Amsterdam tot Zaandam, van Alfa Romeo tot Volvo

Regiodienst werkt samen met veel autobedrijven in de Randstad en hebben daardoor vacatures voor je in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Onze opdrachtgevers hebben moderne werkplaatsen voor personenauto’s en bedrijfswagens. Er wordt gewerkt aan onderhoud, rijklaar maken, reparaties, schadeherstel en APK-keuringen. We hebben vacatures bij de dealerbedrijven van Audi tot Opel, van Peugeot tot Volvo. Daarnaast hebben we contacten met filialen van landelijk bekende schadeherstel- en onderhoudsbedrijven.

Wat wil je doen?
Klaar met je opleiding en wil je meer leren? Of heb je al jaren werkervaring en wil je vooruit? Wij hebben zeker een vacature in autotechniek waarmee jij verder komt. Er is veel vraag naar vakmensen met de volgende opleidingen:

– Autotechnicus 2
– Autotechnicus 3
– APK keurmeester
– Technisch specialist personenauto’s
– Diagnosetechnicus personenauto’s
– Bedrijfsautotechnicus 2
– Bedrijfsautotechnicus 3
– Technisch specialist bedrijfsauto’s
– Diagnosetechnicus bedrijfsauto’s

Ga direct naar het up-to-date overzicht met vacatures. Nu meteen meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wil je vooruit, dan zit je als autotechnicus goed. Deze branche is letterlijk en figuurlijk volop in beweging. De technologie ontwikkelt zich razendsnel. En: er worden minder nieuwe auto’s verkocht, waardoor de vraag naar onderhoud toeneemt. Daarom vind je bij Regiodienst veel vacatures in autotechniek.

Van Amsterdam tot Zaandam, van Alfa tot Volvo

Regiodienst werkt samen met veel autobedrijven in de Randstad. We hebben vacatures autotechniek voor je in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Het gaat hier om opdrachtgevers met moderne werkplaatsen waar allerlei werkzaamheden worden uitgevoerd, voor personenauto’s en bedrijfswagens: onderhoud, rijklaar maken, reparatie, schadeherstel en APK-keuringen. Je kunt terecht bij dealerbedrijven van alle mogelijke merken: van Audi tot Opel, van Peugeot tot en met Volvo. We hebben ook contacten met filialen van landelijk bekende schadeherstel- en onderhoudsbedrijven. Met Regiodienst kun je echt alle kanten op.

Waar wil je heen?
Kom je net van een opleiding en wil je meer leren? Of heb je al jaren ervaring en wil je vooruit? Wij hebben hoe dan ook de vacature autotechniek waar je verder mee komt. Er is veel vraag naar vakmensen met de volgende opleidingen:

– Autotechnicus 2
– Autotechnicus 3
– APK keurmeester
– Technisch specialist personenauto’s
– Diagnosetechnicus personenauto’s
– Bedrijfsautotechnicus 2
– Bedrijfsautotechnicus 3
– Technisch specialist bedrijfsauto’s
– Diagnosetechnicus bedrijfsauto’s

Ga direct naar het overzicht van vacatures automonteur of bedrijfswagenmonteur. Nu meteen meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heb je nog geen CV?
Drie stappen en jouw CV is klaar!

Druk op de button ‘Maak je eigen CV’

Volg de aanwijzingen en vul jouw persoonlijke gegevens in.

Download jouw CV en sla hem op.