In Noord- en Zuid-Holland en Utrecht vind je tientallen industriële bedrijven waar consumentenproducten worden geproduceerd. Of zakelijke producten als auto-onderdelen of coatings. Voor elke stap in het productieproces zijn de juiste mensen nodig: lijnoperators, machineoperators, fieldoperators en procesoperators, maar ook monteurs en andere technici. Volop vacatures bij grote en kleinere bedrijven.

Vaak wordt er gewerkt in ploegendiensten, dus niet van 9 tot 5. Dat betekent: vrijheid! En toeslagen voor werken buiten de ‘normale’ kantoortijden!

Zoveel specialismen, zoveel vacatures

Klaar met je opleiding en wil je meer leren? Of heb je al jaren werkervaring en wil je vooruit? Wij hebben zeker een vacature in de industrie waarmee jij verder komt. Er is veel vraag naar vakmensen met de volgende opleidingen:

– Technisch operator
– Levensmiddelentechniek
– Procestechniek
– VAPRO basisoperator
– VAPRO A
– VAPRO B
– VAPRO C
– VAPRO D
– Middenkaderfunctionaris Proces- en milieutechniek
– Kwaliteitscontroleur

Ga direct naar het up-to-date overzicht met vacatures. Nu meteen meer weten? Neem dan contact met ons op!

Kom het maken in de industrie. En er ìs nogal wat industrie in de Randstad. In Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht vind je tientallen bedrijven waar consumentenproducten worden gemaakt. Of zakelijke producten zoals auto-onderdelen of coatings. Voor elke stap in het productieproces zijn de juiste mensen nodig: lijnoperators, machineoperators, fieldoperators en procesoperators, maar ook monteurs en andere technici. We hebben dus volop vacatures in de industrie, bij grote en kleinere bedrijven. Vaak wordt er gewerkt in ploegendiensten, dus niet van 9 tot 5. Dat betekent: soms werken als een ander vrij is, maar vrij zijn als een ander werkt. En: toeslagen voor werken buiten de ‘normale’ kantoortijden!

Zoveel specialismen, zoveel vacatures

Heb je één van de volgende opleidingen, dan hebben wij vacatures:

– Technisch operator
– Levensmiddelentechniek
– Procestechniek
– VAPRO basisoperator
– VAPRO A
– VAPRO B
– VAPRO C
– VAPRO D
– Middenkaderfunctionaris Proces- en milieutechniek
– Kwaliteitscontroleur

Heb je nog geen CV?
Drie stappen en jouw CV is klaar!

Druk op de button ‘Maak je eigen CV’

Volg de aanwijzingen en vul jouw persoonlijke gegevens in.

Download jouw CV en sla hem op.