Voor opdrachtgevers

Regiodienst vervult uw vacatures in techniek en bouw
Regiodienst is uw gespecialiseerde partner voor vacatures in de bouw en techniek. Wij beschikken over een uitgebreide en zeer gestructureerde database, met direct beschikbare en geschikte kandidaten. Deze vakmensen hebben uiteenlopende opleidingen en ervaring. Door deze grote database brengen wij in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht werkgevers en kandidaten snel samen.

Van uitzenden naar vaste dienst. Of directe Werving en Selectie.
De werkzaamheden starten vrijwel altijd op uitzendbasis en leiden dan in principe tot een vast dienstverband. Dat geeft beide partijen de mogelijkheid om in de eerste periode – als de kandidaat nog via Regiodienst werkt – vast te stellen of de gemaakte keuze de juiste is. Daarnaast bieden we ook directe Werving en Selectie; de kandidaat komt dan meteen in dienst. Deze dienst is vooral geschikt bij specialistische functies. Zodra een kandidaat daadwerkelijk aan het werk gaat, brengen wij een fee in rekening.

Snel schakelen
Regiodienst is in staat om 24/7 en snel de juiste vakmensen voor te stellen. Deze kunnen voor kortere of langere termijn aan de slag. Het is dus ook mogelijk om kandidaten puur op uitzendbasis in te lenen.

Detachering: werken met vaste vakmensen
Mogelijk wilt u technisch personeel inlenen voor projecten of langdurig tijdelijk werk. Door middel van detacheren waarborgen we dat u steeds met dezelfde vakmensen werkt. In dit geval fungeert Regiodienst als formeel werkgever.

Payroll: wel de lusten, niet de lasten
U kunt ook kiezen voor onze payroll-dienstverlening. Dan neemt Regiodienst alle werkgeversrisico’s en administratie overgenomen, wij zijn juridisch werkgever. We werken hierbij binnen het kader van de CAO van de ABU, onze branche-organisatie. U betaalt alleen de gewerkte uren en krijgt daarbij één factuur, waardoor uw administratie minimaal is.

Werkgeversdiensten: we nemen u werk uit handen
Regiodienst kan u ook ondersteunen met o.a. het opstellen en opzetten van arbeidsovereenkomsten, functionerings- en beoordelingsgesprekken, personeelshandboek, ziekteverzuimbeleid, functieomschrijvingen en competentiemanagement. Deze diensten zijn een uitkomst voor elke startende, kleinere of grote onderneming die de HR optimaal wil invullen, zonder ‘sores’.

Waarom inschrijven

  • Werkt samen met bedrijven
  • Altijd de nieuwste vacatures
  • De leukste vacatures van heel Nederland

Lanceer
nu jouw Carrière!

Schrijf u direct in als bedrijf
Logo ISO 9001 Logo VCU