In de bouwindustrie wordt stevig samengewerkt aan een vitale en duurzame sector. De industrie is flink in beweging. Nieuwbouw heeft het zo nu en dan wat lastig, terwijl de utiliteitsbouw heel goed draait. Specialisten op het gebied van renovatie, onderhoud en restauratie hebben het momenteel heel druk.

De komende jaren komen er weer veel vacatures in de bouw bij. Ook in de nieuwbouw. Dankzij onze langdurige en daardoor goede contacten in de bouw, hebben wij een groot aanbod aan vacatures. Regiodienst zet jouw loopbaan graag voor je in de steigers.Bouwen aan je loopbaan

Klaar met je opleiding en wil je meer leren? Of heb je al jaren werkervaring en wil je vooruit? Wij hebben zeker een vacature in de bouw waarmee jij verder komt. Er is veel vraag naar vakmensen met de volgende opleidingen:

– Timmerman
– Betontimmerman
– Werkvoorbereider
– Calculator
– Metselaar
– Bouwopruimer

Ga direct naar het up-to-date overzicht met vacatures. Nu meteen meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hoe gaat het in de bouw? Is er nog werk? Het ligt eraan wie je het vraagt. Bouwbedrijven die zich vooral richten op nieuwbouw, hebben het nog moeilijk. Maar er zijn ook specialisten in renovatie, onderhoud en restauratie die het heel druk hebben. En in de utiliteit (kantoren, ziekenhuizen e.d.) gaat het op dit moment ook beter dan in de woningbouw. Onderzoeksbureaus zeggen dat er in de komende jaren weer veel vacatures in de bouw bij zullen komen. Ook in de nieuwbouw. Wij hebben er op dit moment ook behoorlijk wat vacatures, dankzij onze goede contacten in de bouw. Regiodienst zet je loopbaan (weer) in de steigers.

Bouwen aan je loopbaan

We hebben altijd behoefte aan vakmensen met de volgende achtergrond:

– Timmerman
– Betontimmerman
– Werkvoorbereider
– Calculator
– Metselaar
– Bouwopruimer

Weten welke vacatures er nu voor je zijn? Klik hier.

Heb je nog geen CV?
Drie stappen en jouw CV is klaar!

Druk op de button ‘Maak je eigen CV’

Volg de aanwijzingen en vul jouw persoonlijke gegevens in.

Download jouw CV en sla hem op.