Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u verwijzingen naar onze veelgestelde vragen. Mocht u een vraag hebben die er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

 • 1. Wat maakt Regiodienst uniek?

  Drie dingen: ons specialisme, onze werkwijze en onze snelheid. Regiodienst levert vakmensen voor bouw en techniek in de Randstad. In principe gaan deze vakmensen eerst aan het werk op uitzendbasis. In dat geval wordt gewerkt op basis van een flexibele arbeidsovereenkomst conform de ABU CAO. Onze backoffice partner is in deze periode de juridisch werkgever. De uitzendwerkzaamheden zijn meestal de opstap naar vast werk. We beschikken over een grote en gestructureerde database. Zodoende kunnen we zeer snel de geschikte kandidaat voorstellen.

 • 2. Welk technisch personeel biedt Regiodienst?

  U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende functies:
 assemblagemonteur, automonteur, bedrijfswagenmonteur, CV-monteur, Chief Engineer, CNC draaier, CNC frezer, Constructiebankwerker, dakdekker, elektromonteur, grondverzet monteur, heftruckmonteur, hulpmonteur, hydrauliek monteer, kraanmachinist, leidekker, loodgieter, lood- en zinkwerker, maritiem officier, MIG/MAG lasser, monteur technische dienst, monteur werktuigbouwkunde, pannenlegger, pijpfitter, proces operator A en B, stek monteur, straler/spuiter, tekenaar, werkvoorbereider.

 • 3. Welke keurmerken heeft Regiodienst?

  We werken conform de richtlijnen van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en VRO. Regiodienst heeft twee certificeringen: NEN 4400-1 en VCU.

 • 4. Heeft Regiodienst een G-Rekening?

  Ja. U kunt dus een deel van uw factuur overmaken op deze geblokkeerde bankrekening, bedoeld voor afdracht aan de Belastingdienst.

 • 5. Wat is het voordeel van payroll?

  In dit geval bent niet ú de juridisch werkgever van iemand die bij u aan het werk is, maar Regiodienst vervult die rol. Dat heeft meerdere voordelen voor u:
  - Het contract is op elk moment opzegbaar
  - Geen doorbetalingsplicht bij ziekte of verzuim
  - Geen werkgeversverplichtingen
  - U betaalt uitsluitend de gewerkte uren
  - Nauwelijks administratiehandelingen en -kosten
  U verzorgt nog wèl zelf de werving en selectie van het personeel.

 • 6. Bemiddelt Regiodienst ook in opleidingen?

  Ja, wij hebben interessante opleidingsprogramma’s in combinatie met werken.

Waarom inschrijven

 • Werkt samen met bedrijven
 • Altijd de nieuwste vacatures
 • De leukste vacatures van heel Nederland

Lanceer
nu jouw Carrière!

Schrijf u direct in als bedrijf
Logo ISO 9001 Logo VCU