Meer over Regiodienst

Wie zijn wij?

Recruitmentspecialisten die ontzorgen.

Waar geloven wij in?

In de overtuiging dat de juist match altijd gemaakt kan worden.

Wat is ons specialisme?

Matchen met behulp van één van de grootste databases met technici.

Wat bieden wij?

Snelheid, energie, betrokkenheid en ontwikkeling.

Regiodienst is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar in de wereld van techniek en telt drie vestigingen: Amsterdam, Alkmaar en Delft. Opgericht in 2010 door ondernemers Nelson Jonker en Martijn de Nijs. Jongens die weten hoe het is om vanuit het niets iets op te bouwen, een vechtersmentaliteit hebben en als kind al rondliepen op grote bouwplaatsen. Oplossingen zoeken, blijven bouwen en zo verder komen zit in de genen van allebei.

Vooral omdat Nelson en Martijn zagen dat technische kandidaten meer aandacht, respect en bijbehorende beloning verdienden, creëerden zijn Regiodienst.

Ons hele team gelooft in het maken van de juiste match. Altijd. Bij Regiodienst zetten we met liefde een extra stap voor kandidaat en opdrachtgever. Zo overtreffen we verwachtingspatronen. En dat doen we graag.

Winnaarsmentaliteit

Ons team wint graag. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens ons werk bij Regiodienst. Daarom blijven wij vechten totdat de kandidaat, de opdrachtgever en daarna wijzelf helemaal tevreden zijn. Pas dan realiseren we de goede relatie die we nastreven.

We hebben de vakkennis, luisteren actief en kijken goed naar de vraag van kandidaat en opdrachtgever. Zo kunnen we de perfecte match maken met behulp van ons unieke Regiodienst datasysteem. Een van de grootste databases op het gebied van technisch personeel.

Enthousiast team

Verbinden is een belangrijk sleutelwoord binnen ons team. De relatie met kandidaten en opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Door die relaties goed te bewaken kan de sfeer in ons team inspirerend, energiek en altijd gezellig blijven. Successen vieren we dan ook graag en liefst samen met jou natuurlijk. Zo blijven we altijd het beste uit onszelf, jou en onze opdrachtgevers halen.

Ben je geïnteresseerd in het werken bij Regiodienst zelf? Doordat we snel groeien, hebben we regelmatig vacatures. Kijk <hier> voor openstaande vacatures.

Regiodienst team

BACKOFFICE

Daniëlle

Ik ben communicatief, accuraat en de administratieve spil van Regiodienst!

VESTIGINGSMANAGER

Wendy

Werken met mensen, arbeidsrecht en targets behalen, deze drie factoren maken het zo gaaf om bij Regiodienst te werken.

RECRUITER

Tessa

Het als de bliksem vinden van de juiste match, daar krijg ik energie van!

VESTIGINGSMANAGER

Bart

Ik ben een echt mensen-mens. Bij Regiodienst werk je elke dag met mensen, daarom voel ik me als een vis in het water!

VESTIGINGSMANAGER

Bart

Ik ben een echt mensen-mens. Bij Regiodienst werk je elke dag met mensen, daarom voel ik me als een vis in het water!