Er zijn 2239 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Heiloo
18-04-2024

Eerste automonteur

Heb jij affiniteit met autotechniek? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, servicegericht en kan jij zelfstandig aan de slag als automonteur? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Obdam
18-04-2024

Automonteur

Wij zoeken een technische allrounder die weet wat aanpakken is! Jij bent als automonteur verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud van de auto's. Je zal werken in Obdam. Word jij hier vrolijk van? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Maassluis
Automotive
18-04-2024

Bedrijfsautotechnicus

Wil je werken met de meest geavanceerde technologie? Wil je graag jezelf ontwikkelen en aan je carrière bouwen? Wij hebben een uitdagende functie als Bedrijfsautotechnicus openstaan! Voor meer informatie over deze functie lees snel verder.

Bekijk deze vacature
Badhoevedorp
GWW
18-04-2024

Landmeter

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Landmeter om ons team in Badhoevendorp te versterken. Als Landmeter speel je een cruciale rol bij de aanleg, renovatie en onderhoud van kabel- of leidingsystemen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je zelfstandig kunt werken en jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is dit jouw kans!

Bekijk deze vacature
Badhoevedorp
GWW
18-04-2024

AutoCAD tekenaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Autocad Tekenaar in Badhoevendorp? Als Autocad Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens verzameld door onze landmeters. Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende kans.

Bekijk deze vacature
Hoorn NH
GWW
18-04-2024

Kraanmonteur

Ben jij erg technisch en vind jij het een uitdaging om te sleutelen aan kranen? Wij zoeken een kraanmonteur in Hoorn voor alle onderhoud en reparaties aan onze kranen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Badhoevedorp
GWW
18-04-2024

Coördinator tekenkamer

Ben jij een ervaren professional op zoek naar een uitdagende rol als Coördinator Tekenkamer in Badhoevendorp? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team! Wij zijn op zoek naar een gedreven individu om onze tekenkamer te coördineren en te leiden. Lees verder voor meer informatie over deze spannende mogelijkheid.

Bekijk deze vacature
Heerhugowaard
Automotive
18-04-2024

Bedrijfswagenmonteur

Heb jij een passie voor het sleutelen aan bedrijfswagens? Wij zoeken een bedrijfswagenmonteur in Heerhugowaard. Wij zijn een informeel bedrijf. Ben jij enthousiast? Lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Metaalindustrie
18-04-2024

Plaatbewerker

Wij zijn op zoek naar een Plaatbewerker. Heb jij twee rechterhanden en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou dit zomaar de vacature voor jou kunnen zijn! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Zaandam
Automotive
18-04-2024

Eerste monteur personenwagens

Heb jij een passie voor het sleutelen aan auto's? En wil jij graag aan 1 merk sleutelen bij een informeel bedrijf? Wij zoeken een eerste automonteur voor onze vestiging in Zaandam. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in