Er zijn 9 (1 tot 9 getoond) vacatures gevonden

Boesingheliede
Overig
11-04-2024

KCC medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de klantenservice? Wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie in Haarlemmermeer en de mogelijkheid hebben om je professioneel te ontwikkelen? Dan is deze vacature voor een KCC (Klant Contact Centrum) Medewerker iets voor jou! Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende kans.

Bekijk deze vacature
Zwaag
Overig
10-04-2024

Service Coordinator

Heb jij ervaring binnen de elektrotechniek en ben jij administratief sterk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn opzoek naar een service coordinator binnen de elektrotechniek in Zwaag. Heb jij interesse? Lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Overig
20-03-2024

Administratief medewerker

Elk bedrijf heeft iemand nodig die alles goed op een rijtje kan zetten, daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed weet om te gaan met administratieve werkzaamheden. Wij zijn opzoek naar een administratief medewerker met affiniteit voor de technische branche. Ben jij computervaardig en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Oud-Beijerland
Overig
20-02-2024

Docent theoretische vakken

Voor onze scholing zijn wij op zoek naar een docent voor de theoretische vakken. Zit jij vol van passie voor techniek en vind je het fantastisch om je kennis over te dragen op anderen? Dan is deze vacature voor jou! ​

Bekijk deze vacature
Zwaag
Overig
15-02-2024

Administratief Medewerker

Heb jij ervaring als administratief medewerker? En heb jij aantoonbare werkervaring binnen de automotive? Wil jij dan ook graag in een familiebedrijf te werk met een informele sfeer? Wij zoeken een administratieve medewerker voor onze vestiging in Zwaag waarbij je 2 ochtenden in de week administratieve handelingen uitvoert.

Bekijk deze vacature
Zoetermeer
Overig
29-01-2024

Verkoopmedewerker binnendienst

Ben je een commerciële babbelaar en schuw jij niet om de bedrijfsdoelstellingen te behalen? Dan is dit dé vacature voor jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Overig
28-05-2023

Verkoopmedewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben je gepassioneerd over doe-het-zelf projecten en het helpen van anderen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor onze doe-het-zelf winkel in hartje Amsterdam.

Bekijk deze vacature
Vught
Overig
03-04-2023

Vrachtwagen chauffeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde vrachtwagen chauffeur om ons team te versterken bij ons transportbedrijf. Als chauffeur rijd je op een 660PK elektrische Volvo truck.

Bekijk deze vacature
Amsterdam Zuidoost
Overig
31-01-2023

Technisch Trainer Warmtetechniek

Wij zijn wij op zoek naar een Technisch Trainer. Wil jij een bijdrage leveren aan het vlekkeloos uitvoeren van product trainingen binnen onze eigen academie? Solliciteer direct!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in