Er zijn 14 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Automotive
15-09-2023

Eerste Monteur

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren eerste automonteur. Iemand met twee rechterhanden die weet wat hij aan het doen is. Wil jij werken (met een hoop leuke collega’s) aan de mooiste wagens in de regio van Amsterdam? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
Automotive
15-08-2023

Eerste autotechnicus

Wil jij je technische vaardigheden inzetten in de bloeiende wereld van de automotive sector? Bij ons toonaangevende bedrijf zoeken wij een ervaren en bekwame Eerste Autotechnicus die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan diverse voertuigen. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Automotive
09-08-2023

Eerste Automonteur

Ben jij een ervaren en gepassioneerde automonteur? Heb je uitgebreide kennis van verschillende automerken en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een Eerste automonteur om ons team in Amsterdam te versterken. Lees verder om meer te weten te komen over deze boeiende mogelijkheid.

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
Automotive
05-07-2023

Eerste automonteur

Ben jij een ervaren en gedreven automonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je passie voor auto's en vind je het leuk om te sleutelen aan diverse merken en modellen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een eerste automonteur om ons team in Mijdrecht te versterken.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Automotive
06-06-2023

Eerste Autotechnicus

Ben je gek op auto's? Draai je je hand niet om voor een uitdaging en smacht je naar een kans om te werken met de nieuwste technologieën in de autobranche? Luister dan goed! wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, deskundige en technisch onderlegde Eerste Autotechnicus. Als jij het type bent dat 's ochtends opstaat met de geur van motorolie in je neus en 's avonds naar bed gaat met ideeën over hoe je die hardnekkige motorproblemen kunt oplossen, dan is dit de rol die je zoekt! Stap in de bestuurdersstoel van je carrière en help ons de wegen van Amsterdam veiliger te maken.

Bekijk deze vacature
Uithoorn
Automotive
06-06-2023

Eerste Autotechnicus

Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor ons groeiende team zoeken wij een autotechnicus met oog voor kwaliteit en een passie voor auto's.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Automotive
06-06-2023

Eerste Autotechnicus

Ben jij een ervaren en gepassioneerde autotechnicus die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen binnen een dynamisch en innovatief bedrijf? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een Eerste Autotechnicus voor onze vestiging in Hoofddorp.

Bekijk deze vacature
Baambrugge
Automotive
19-04-2023

1e monteur/APK keurmeester

Ben jij een ervaren 1e monteur met een passie voor auto's en ben jij APK-keurmeester? En wil jij graag aan de slag bij een klein bedrijf met een gezellige en informele sfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Loenersloot
Automotive
19-04-2023

1e monteur/APK keurmeester

Ben jij een ervaren monteur die graag APK keuringen uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een snelgroeiend autoreparatiebedrijf met een team van gepassioneerde en deskundige monteurs. We zijn momenteel op zoek naar een 1e monteur/APK keurmeester om ons team te versterken. Reageer dan snel!

Bekijk deze vacature
Vlijmen
Automotive
23-03-2023

1ste automonteur

Ben jij de professional van de autobranche? Dan zoeken wij jou! Als 1e automonteur bij ons bedrijf ben jij onze redder in nood. Met jouw technische kennis en expertise ben jij in staat om complexe problemen op te lossen en onze klanten met een gerust hart weer de weg op te sturen. Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij onze nieuwe autovakman/vrouw worden? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons gezellige en professionele team!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in