Er zijn 6 (1 tot 6 getoond) vacatures gevonden

Middenmeer
Industrie
20-09-2023

Monteur technische dienst

Ben je een ervaren monteur technische dienst met de juiste papieren? Zoek je een uitdagende baan in de metaalindustrie? Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd familiebedrijf en constructiebedrijf gespecialiseerd in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Heb je ervaring in deze rol? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Industrie
20-09-2023

Monteur Technische Dienst

Heb je ervaring als allround monteur technische dienst en ben je op zoek naar een leuke uitdaging in de industrie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf internationaal en nationaal bekend en gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een allround monteur technische dienst! Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Tilburg
Industrie
18-08-2023

Hoofd Technische dienst

Heb je ervaring als Hoofd Technische Dienst of denk je dat je met jouw ervaring geschikt bent voor deze interessante vacature? Wij zijn per direct op zoek en bieden deze functie aan met een mooi salaris, veel uitdaging en bovenal een goed team.

Bekijk deze vacature
Boesingheliede
Elektrotechniek
06-07-2023

Technische Dienst

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en ervaren Technische Dienst om ons team te versterken in Amsterdam. Als Technische Dienst speel je een essentiële rol in het waarborgen van de optimale werking en onderhoud van onze technische systemen. Als jij gedreven bent om uitdagingen aan te gaan, een sterke leiderschapsvaardigheden bezit en een passie hebt voor technologie, dan willen we graag met jou kennismaken!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
19-04-2023

Teamleider Technische Dienst

Ben jij een ervaren leidinggevende met een technische achtergrond? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving? Dan is deze vacature als Teamleader Technische Dienst wellicht iets voor jou! Je draagt bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen door alle machines, installaties en appendages optimaal te laten functioneren binnen de gestelde kaders. Spreekt deze uitdagende rol jou aan? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Boxtel
Metaalindustrie
20-02-2023

Medewerker Technische Dienst

Jij bent die persoon die ervoor zorgt dat onze machines perfect onderhouden zijn. Of het nu gaat om een warmpersmachine, een CNC-machine of een robot, jij draait je hand er niet voor om! Je maakt elke week een planning en vanuit deze planning voer jij je werkzaamheden uit. Komt er een storing tussendoor, geen probleem want jij lost het op!

Warmpers machines zijn uniek in Nederland. Wil jij dit graag leren, hou je wel van een uitdaging en ben je niet bang om vieze handen te krijgen, dan is de functie van medewerker technische dienst interessant voor jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in