Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Tilburg
Metaalindustrie
02-08-2023

CNC Frezer

Ben jij een gepassioneerde CNC Frezer met een scherp oog voor precisie en vakmanschap? Zoek je naar een uitdagende functie waar je je vaardigheden en expertise kunt inzetten? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Metaalindustrie
11-04-2023

CNC Draaier/Frezer

Heb je ervaring als cnc draaier/ frezer en ben je ben op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en toeleverancier gespecialiseerd in verspaning zijn wij op zoek naar een cnc draaier/ frezer! Heb je ervaring als cnc draaier/ frezer met het cnc draaien en cnc frezen en het instellen van cnc machines?  Lees dan snel verder!Bekijk deze vacature
Rotterdam
Metaalindustrie
12-01-2023

CNC Frezer

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als CNC Frezer in de casino-industrie? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren  die ons team komt versterken. Ge├»nteresseerd? Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Metaalindustrie
27-12-2022

CNC Frezer

Heb je ervaring als cnc frezer en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Wij zijn voor onze opdrachtgever en middelgroot bedrijf en toelevancier gespecialiseerd in verspaning op zoek naar een ervaren cnc frezer! Heb je ervaring als cnc frezer met cnc frezen en het instellen van machines? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Middenbeemster
Metaalindustrie
20-12-2022

CNC Frezer

Ben je een ervaren cnc frezer en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Wij zijn per direct op zoek voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in fijnmechanica, verspaning en assemblage naar een ervaren cnc frezer! Heb je ervaring als cnc frezer met het programmeren en bedienen van machines? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in