Er zijn 13 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Industrie
22-03-2024

Operator A

Ben jij een ervaren Operator met een passie voor industriële processen? Heb je ervaring in het bedienen en bewaken van machines? Dan is deze vacature voor Operator binnen de industrie in Amsterdam een kans om deel uit te maken van een dynamisch team en bij te dragen aan de succesvolle uitvoering van onze productieprocessen.

Bekijk deze vacature
Europoort Rotterdam
Industrie
19-03-2024

Dagdienst Procesoperator

Ben jij een gedreven en nauwkeurige operator die ons snelgroeiende productiebedrijf in Europoort wil versterken? Bij ons bedrijf staan maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit centraal en jij speelt een belangrijke rol in het coördineren van het productieproces van onze vloeibare meststoffen en chemicaliën. Solliciteer nu en word onderdeel van ons ambitieuze team!

Bekijk deze vacature
Poeldijk
Industrie
19-03-2024

Machine Operator

Wij zijn op zoek naar een ervaren Machine Operator voor de vestiging in Poeldijk. Heb jij ervaring als operator en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Industrie
13-03-2024

Operator Installaties Machines

Word jij enthousiast van het draaiende houden van een grote lijn van installaties en machines? Wil jij een unieke operator job? Dit is je kans, wij zoeken jou!

Bekijk deze vacature
Klundert
Industrie
11-03-2024

Productiemedewerker staal

Ben jij enthousiast over het produceren van stalen vaten en krijg je energie van samenwerken met collega's om ervoor te zorgen dat we elke dag genoeg produceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Industrie
07-03-2024

(Leerling) Operator

Altijd al de baas willen zijn over een lange machinelijn? Als (leerling) operator ben jij onze dirigent van de productielijn, waar elke handeling een symfonie van perfectie is. Wil jij het vak leren of wil je je als operator verder ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Sint-Oedenrode
Industrie
26-02-2024

Machine operator CNC

Ben jij een teamplayer met een passie voor machines en HPL? Denk jij probleemoplossend en werk jij graag in een gezellige omgeving waar ruimte is om te groeien?

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
21-02-2024

Machinesteller

Bij ons draait het productieproces om het verwerken van PVC met behulp van extrusietechnologie. Om ons extrusieteam te versterken, zijn we op zoek naar een Machinesteller.

Bekijk deze vacature
Den Hout
Industrie
21-02-2024

Matrijzensteller/monteur spuitgieten

Wij zijn op zoek naar een ervaren Matrijzensteller/Monteur Spuitgieten om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen, afstellen en onderhouden van matrijzen voor spuitgietmachines.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
07-02-2024

Machine Operator

Voor ons productieteam zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die een dynamische technische werkomgeving ambiëren als Machine Operator. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in