Er zijn 8 (1 tot 8 getoond) vacatures gevonden

Oosterhout
Industrie
10-07-2024

Machine Operator

Voor ons productieteam zijn we op zoek naar een gemotiveerde Machine Operator die ons team komt versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. 

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Industrie
17-06-2024

(Leerling) Operator

Altijd al de baas willen zijn over een lange machinelijn? Als (leerling) operator ben jij onze dirigent van de productielijn, waar elke handeling een symfonie van perfectie is. Wil jij het vak leren of wil je je als operator verder ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Industrie
14-06-2024

Operator Installaties Machines

Word jij enthousiast van het draaiende houden van een grote lijn van installaties en machines? Wil je een unieke kans als Operator? Dit is je kans! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Operator Installates Machines!

Bekijk deze vacature
Klundert
Industrie
12-06-2024

Productiemedewerker staal

Ben jij enthousiast over het produceren van stalen vaten en krijg je energie van samenwerken met collega's om ervoor te zorgen dat we elke dag genoeg produceren? Wij zijn opzoek naar een productiemedewerker!

Bekijk deze vacature
Sint-Oedenrode
Industrie
27-05-2024

Machine operator CNC

Ben jij een teamplayer met een passie voor machines en HPL? Denk jij probleemoplossend en werk jij graag in een gezellige omgeving waar ruimte is om te groeien?

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
21-05-2024

Machinesteller

Bij ons draait het productieproces om het verwerken van PVC met behulp van extrusietechnologie. Om ons extrusieteam te versterken, zijn we op zoek naar een Machinesteller.

Bekijk deze vacature
Den Hout
Industrie
21-05-2024

Matrijzensteller/monteur spuitgieten

Wij zijn op zoek naar een ervaren Matrijzensteller/Monteur Spuitgieten om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen, afstellen en onderhouden van matrijzen voor spuitgietmachines.

Bekijk deze vacature
Hoorn NH
Industrie
29-04-2024

Machine operator

Heb jij ervaring als machine operator en ben jij bereid binnen de voedingsindustrie te werken? Wij zoeken een machineoperator voor onze vestiging in Hoorn. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in