Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Metaalindustrie
04-08-2023

Hulpmonteur Buitendienst

Wij zijn opzoek naar een gedreven hulpmonteur die ons team kan versterken in de buitendienst. Werk jij graag buiten en ben jij een handige harry? Dan ben jij de hulpmonteur die wij zoeken!

Bekijk deze vacature
Uithoorn
Metaalindustrie
26-07-2023

WTB monteur

Ben jij een ervaren monteur met een uitgebreide expertise op het gebied van Werktuigbouwkunde? Zoek je een boeiende functie binnen de metaalindustrie? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Wij zijn op zoek naar een gedreven monteur WTB om ons team in Uithoorn te versterken. Als monteur WTB draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van diverse werktuigbouwkundige systemen en machines. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een vooraanstaand bedrijf in de metaalindustrie! Samen bouwen we aan succes en bieden we jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin jouw vaardigheden en ervaring volledig tot hun recht kunnen komen.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Metaalindustrie
31-01-2023

Montagemedewerker buitendienst

Jij bent handig, technisch onderlegd, vind het heerlijk om de hele dag op pad te zijn, mensen blij te maken en de klus te klaren. Klinkt dit als muziek in je oren?! Dan ben jij misschien de montagemedewerker buitendienst de wij zoeken! Lees direct verder!

Bekijk deze vacature
Hardinxveld-Giessendam
Metaalindustrie
20-12-2022

Monteur Buitendienst

Lijkt het jou interessant om te werken als Monteur Buitendienst? Dan zoeken wij naar jou! Als Monteur Buitendienst ben jij het gezicht van ons bedrijf en verzorg jij voor diverse installaties. Lijkt dit jou interessant? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in