Er zijn 11 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Nieuwkuijk
Industrie
11-08-2023

Project Engineer

Heb je meer in je mars dan het uitwerken van (complexe) constructies? Dan is de functie van Project Engineer mogelijk iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Waalwijk
Industrie
10-08-2023

Project Manager

Wij zijn opzoek naar een ervaren en enthousiaste Project manager om het Engineering team te versterken. Ben jij sterk in het maken van een planning, krijgt jij energie van het coördineren en beheren van uiteenlopende projecten. Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Nieuwkuijk
Industrie
09-08-2023

Projectmanager

Heb jij een passie voor industriële machines en installaties en ben je daarnaast in staat om complexe projecten tot een goed einde te brengen? Dan is deze functie Projectmanager echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Tilburg
Industrie
03-08-2023

Projectmanager

Ben je een geboren leider met een passie voor het managen van uitdagende projecten? Stroomt organisatietalent door jouw aderen en heb je een natuurlijke drang om successen te behalen? Als je klaar bent om jouw projectmanagementvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan hebben wij het perfecte podium voor jou!

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
03-08-2023

Projectleider

Als projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het leiden en beheren van projecten binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en belanghebbenden om de doelstellingen van het project te bereiken en deadlines te halen. Met een scherp oog voor kwaliteit ben je in staat om het team te motiveren en te begeleiden.

Ben jij degene die het voortouw neemt en ons naar nieuwe hoogten leidt?


Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
28-07-2023

Technisch operations manager

Wij zijn op zoek naar een gedreven en betrouwbare professional die ons team gaat leiden en onze operationele processen naar nieuwe hoogtes kan brengen. Als Operations Manager speel je een cruciale rol in het stroomlijnen en optimaliseren van onze bedrijfsactiviteiten, met als doel efficiëntie te vergroten en onze klantenservice te verbeteren. Als jij het talent hebt om teams te inspireren, processen te beheren en resultaten te leveren, dan willen wij jou graag verwelkomen als een onmisbare schakel in ons groeiende bedrijf. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
21-07-2023

Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden en managen van projecten binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en stakeholders om projectdoelen te behalen en deadlines te halen. Je hebt een sterke focus op kwaliteit en bent in staat om een team te motiveren en aan te sturen.


Ben jij de kartrekker die ons verder brengt?


Bekijk deze vacature
Amsterdam
Metaalindustrie
02-04-2023

Projectleider

Wij zijn op zoek naar een Projectleider binnen de metaal die verantwoordelijk is  voor het aansturen en coördineren van diverse projecten binnen ons bedrijf. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen, het bewaken van de voortgang, het aansturen van het projectteam en het waarborgen van de kwaliteit. Ben jij de projectleider die wij zoeken? neem dan direct contact op!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Industrie
28-03-2023

Junior Project Manager

Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Project Manager! Ben jij verantwoordelijk, stressbestendig en werk jij resultaat gericht? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
15-02-2023

Projectleider productie

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf en bestaat al bijna 140 jaar, dat merk je in de cultuur. Iedere medewerker heeft ruimte voor ontwikkeling en initiatief.

We bieden jou veel aandacht voor jouw groei. En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in