Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Rotterdam
Automotive
14-05-2024

Schadehersteller

Wij zijn op zoek naar een ervaren Schadehersteller. Heb jij ervaring binnen de automotive en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht wel de vacature voor jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Capelle aan den IJssel
Automotive
05-05-2024

Autoschadehersteller

Wij zijn op zoek naar een ervaren autoschadehersteller voor een gerenommeerd bedrijf. Sluit je aan bij ons team van professionals en lever hoogwaardig vakmanschap. Lees snel verder voor meer informatie over deze functie.

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Automotive
03-04-2024

Autoschadehersteller

Wij zijn een autoschadeherstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en herstellen van allerlei soorten schades aan voertuigen. Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren Autoschadehersteller om ons team te versterken. Als Autoschadehersteller speel je een essentiële rol in het herstellen van beschadigde voertuigen en het terugbrengen van hun oorspronkelijke staat. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een professionele en dynamische werkomgeving.

Bekijk deze vacature
Honselersdijk
Automotive
27-03-2024

Autoschadetechnicus

Wij zijn op zoek naar een ervaren autoschadetechnicus die ons team komt versterken op locatie Honselersdijk en omstreken. Als je van uitdagingen houdt en graag werkt aan de nieuwste technologieën, dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
Automotive
11-10-2023

Autoschadehersteller

Wij zijn op zoek naar een Autoschadehersteller. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Autoschadehersteller? Lees dan verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in