Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Zaandam
Automotive
06-09-2023

Werkplaatschef

Ben jij een ervaren professional in de automotive industrie met een passie voor trucks? Heb je sterke leiderschapsvaardigheden en een bewezen staat van dienst in het effectief aansturen van een team? Droom jij van een baan met veel verantwoordelijkheden waarin jij de schakel bent tussen de werkplaats en de receptie? Dan is deze uitdagende functie als Werkplaatschef iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Schoorl
Automotive
04-08-2023

Werkplaats Chef

Ben jij een ervaren Werkplaats chef en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn namelijk opzoeken naar een ervaren chef werkplaats. Heb jij al een aantal jaar ervaring al chef werkplaats? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Veghel
Automotive
24-07-2023

Meewerkend chef werkplaats

Vind jij de autobranche een interessante wereld, heb je ervaring als meewerkend chef werkplaats en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Automotive
27-06-2023

Werkplaats receptionist

Word jij blij was een afwisselende baan op een werkplaats? Ben jij communicatief sterk, flexibel en zie jij het werk liggen? Dan is deze functie wat voor jou! Voor onze opdrachtgever in Alkmaar zijn wij opzoek naar een werkplaats receptionist. Interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in