Er zijn 217 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Industrie
18-06-2024

Service technicus Meet en regeltechniek

Ben je een enthousiaste service technicus binnen de meet en regeltechniek en woon je in de omgeving van Amsterdam? Voor onze servicevestiging zijn wij op zoek naar een service technicus die ons professionele en gezellige team wil versterken! Bij ons krijg je de kans om je continu te ontwikkelen als service technicus. Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer.

Bekijk deze vacature
Heerhugowaard
Elektrotechniek
17-06-2024

Calculator

Ben jij een ervaren calculator binnen de elektrotechniek. Wij zoeken nog een calculator in Heerhugowaard. Je zal zorg dragen voor een volledig traject van het voorlopig ontwerp. Je draagt het werk vervolgens ook over aan een projectteam. Daarnaaast ontwerp en calculeer je elektrotechnische installaties voor utiliteitsprojecten. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
17-06-2024

Projectleider Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een ervaren Projectleider Elektromonteur om ons team in Amsterdam te versterken. Als Projectleider Elektromonteur bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van projecten. Ben jij een resultaatgerichte teamspeler met ervaring in de utiliteitsbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
16-06-2024

Elektromonteur specialist

Wil jij jouw technische expertise inzetten voor uitdagende, complexe projecten? Grijp dan nu je kans bij onze unieke vacature voor elektromonteur specialist! Als onderdeel van ons dynamische team speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van technische plannen en het uitvoeren van baanbrekende projecten. Word vandaag nog lid van ons team en maak een verschil in de wereld van techniek!"

Bekijk deze vacature
Haarlem
Elektrotechniek
16-06-2024

Elektromonteur

Ben jij klaar om jouw passie voor elektrotechniek te laten bloeien in een dynamisch team? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektromonteur die zijn expertise wil inzetten en ons team naar nieuwe hoogten wil brengen. Met een competitief salaris tussen €2500,- en €3100,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring en vaardigheden), bieden wij een uitdagende omgeving waarin jouw ambitie en talent volledig tot hun recht komen. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze baanbrekende projecten en innovatieve oplossingen!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
16-06-2024

Inspecteur elektrische installaties

 

Ben jij een ervaren inspecteur met kennis van Scope 8 en 10? Wij hebben de perfecte vacature voor jou! Als inspecteur ben je verantwoordelijk voor het controleren van installaties volgens de NEN1010 en NEN3140 richtlijnen, waarbij je een scherp oog en expertise inzet. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen €3500 en €4150 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en word onze nieuwe Scope 8 en 10 inspecteur!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
16-06-2024

Chef monteur elektrotechniek

Ben jij de gedreven chef monteur die elk project vlekkeloos laat verlopen? Als chef monteur speel jij een sleutelrol naast de projectleider, waarbij je verantwoordelijk bent voor het succes van ons project. Dagelijks stuur je jouw team van monteurs aan op diverse boeiende locaties, van spraakmakende hotels en musea tot dynamische kantoren en mediabedrijven. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen de € 3700 en € 4300 bruto per maand o.b.v. fulltime (afhankelijk van ervaring).

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
16-06-2024

Elektromonteur utitliteit

Wij zoeken een gedreven Elektromonteur Utiliteit voor onze groeiende groeiende organisatie in Amsterdam. Bij ons werk je aan boeiende projecten, waarbij je niet alleen elektrotechnische installaties aanlegt maar ook storingen snel oplost. Ben jij een enthousiaste vakman met liefde voor elektrotechniek en een hands-on mentaliteit? Dan willen wij jou in ons team!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
16-06-2024

Servicemonteur elektrotechniek

We zijn op zoek naar een bevlogen Servicemonteur Elektrotechniek in Amsterdam die ons team komt versterken. Als servicemonteur speel je een essentiële rol in het bieden van snelle oplossingen bij storingen en het verzorgen van periodiek onderhoud aan installaties voor onze gewaardeerde klanten. Ben jij een ervaren elektromonteur die graag praktisch bezig is en uitblinkt in efficiënte probleemoplossing? Ontdek dan snel meer!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Elektrotechniek
16-06-2024

Werkvoorbereider

Droom jij ervan om als Werkvoorbereider Elektrotechniek in het bruisende Amsterdam aan de slag te gaan? Bij ons krijg je de kans om een sleutelrol te vervullen in de voorbereiding en planning van uitdagende elektrotechnische projecten. Ben jij een geboren organisator met een scherp technisch inzicht? Dan willen wij jou in ons team! Laat jouw talent stralen en maak samen met ons het verschil.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in