Er zijn 8 (1 tot 8 getoond) vacatures gevonden

Beverwijk
Dakdekker
09-03-2023

Dakdekker Bitumen

Heb je geen last van hoogtevrees en heb je ervaring als dakdekker bitumen en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de dakbedekking? Voor onze opdrachtgever een  middelgroot bedrijf en een allround dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking zijn wij op zoek naar een dakdekker bitumen! Heb je ervaring als dakdekker en werk je het liefst op platte daken? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Dakdekker
09-03-2023

Servicemonteur daken

Heb je ervaring als servicemonteur daken of ben je een ervaren dakdekker en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de dakbedekking? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking zijn wij op zoek naar een servicemonteur daken! Heb je ervaring als servicemonteur daken met het uitvoeren van dak werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Dakdekker
08-03-2023

Dakdekker

Heb je ervaring als dakdekker en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de dakbedekking? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking zijn wij op zoek naar een dakdekker! Heb je ervaring als dakdekker met verschillende  daken en het uitvoeren van dak werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Dakdekker
08-03-2023

Pannenlegger

Heb je ervaring als pannenlegger en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de dakbedekking? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking zijn wij op zoek naar een pannenlegger! Heb je ervaring als pannenlegger met verschillende soorten daken en het plaatsen van daken? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
07-11-2022

Dakinspecteur

Ben je een gemotiveerde dakinspecteur met ervaring in de bouw? Weet je van aanpakken, kan je goed adviseren en ben je in staat zelfstandig te kunnen werken? Lees dan snel verder en solliciteer!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
04-11-2022

Monteur Zonnepanelen

Heb jij geen hoogtevrees en ben jij echt iemand die graag mooie klussen wilt aanpakken? Voor een mooie organisatie zijn wij op zoek naar een Zonnepanelen Monteur!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Dakdekker
21-04-2022

Voorman Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een Voorman Dakdekker. Heb jij ruime ervaring als dakdekker en beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Ben je gemotiveerd, klantvriendelijk, flexibel en op zoek naar een afwisselende uitdaging? Solliciteer direct!

Bekijk deze vacature
Purmerend
Dakdekker
21-04-2022

Allround Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een Allround Dakdekker. Heb jij ruime ervaring, ben je gemotiveerd, klantvriendelijk, flexibel en op zoek naar een afwisselende uitdaging? Solliciteer direct!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in