Er zijn 6 (1 tot 6 getoond) vacatures gevonden

Wieringerwerf
Industrie
29-06-2023

Meewerkend hoofd technische dienst

Ben jij een ervaren hoofd technische dienst en zoek jij een uitdagende baan waarbij je je team aanstuurt en helpt om de werkzaamheden op tijd af te krijgen? Dan is dit de perfecte functie voor jou! Voor onze opdrachtgever in Wieringerwerf zijn wij opzoek naar een meewerkend hoofd technische dienst. Wekt dit jouw interesse? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Elektrotechniek
14-03-2023

CNC/conventioneel draaier-frezer

Ben jij een ervaren CNC/conventioneel draaier-frezer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een CNC/conventioneel  draaier-frezer die ons machinepark kan bedienen. Lijkt dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Elektrotechniek
14-03-2023

Sales Medewerker

Ben jij een gedreven onderhandelaar met een passie voor techniek en het vermogen om de wensen van machine- en apparatenbouwers te begrijpen en erop in te spelen en zou je willen werken in een afwisselende baan in een klein team waarbij je verantwoordelijkheid neemt en fungeert als de schakel tussen onze productie, leveranciers en klanten? Dan zoeken wij naar jou!


Bekijk deze vacature
Rotterdam
Elektrotechniek
09-03-2023

Applicatie engineer

Ben jij geïnteresseerd in een functie vol met verantwoordelijkheid maar ook vrijheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als applicatie engineer ben jij het aanspreekpunt voor technisch advies , trainingen en ondersteuning van klanten en collega's.

Bekijk deze vacature
Hoorn
Industrie
02-02-2023

Monteur technische dienst

Heb je ervaring als monteur technische dienst en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de industrie? Voor onze opdrachtgever een internationale speler en grote naam in de verpakkingsindustrie gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen zijn wij op zoek naar een monteur technische dienst! Heb je ervaring als monteur technische dienst met het onderhouden van machines en het verhelpen van storingen? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Hoorn
Industrie
24-11-2022

Monteur E

Ben je een ervaren monteur E en heb je een ondernemende aanpak en ervaring als monteur E in de machinebouw? Wil je als monteur E aan het werk bij een internationale speler en grote naam in de verpakkingsindustrie? Heb je als monteur E ervaring met het onderhouden van machines en installaties, het uitvoeren van modificaties en het opbouwen van nieuwbouw machines en installaties en het verhelpen van elektrotechnische en besturingstechnische storingen? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in