Er zijn 11 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Asten
Metaalindustrie
13-09-2023

TIG lasser

We zoeken gemotiveerde, resultaatgerichte mannen en vrouwen met een goede beheersing van de Nederlandse taal. En met maximaal 25km reisafstand. Wij bieden jouw een prettige werksfeer, mooie machines om mee te werken, uitdagende opdrachten en prima voorwaarden volgens de cao Metaalnijverheid.


Bekijk deze vacature
Uithoorn
Metaalindustrie
26-07-2023

WTB monteur

Ben jij een ervaren monteur met een uitgebreide expertise op het gebied van Werktuigbouwkunde? Zoek je een boeiende functie binnen de metaalindustrie? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Wij zijn op zoek naar een gedreven monteur WTB om ons team in Uithoorn te versterken. Als monteur WTB draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van diverse werktuigbouwkundige systemen en machines. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een vooraanstaand bedrijf in de metaalindustrie! Samen bouwen we aan succes en bieden we jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin jouw vaardigheden en ervaring volledig tot hun recht kunnen komen.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Metaalindustrie
11-07-2023

Monteur werkplaats

Ben jij een ervaren monteur die graag betrokken is bij het samenstellen van diverse machines en constructies? Zoek niet verder! Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur voor hun werkplaats. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het monteren van mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische componenten volgens technische tekeningen. Lees verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan dit ervaren team!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Metaalindustrie
24-03-2023

Constructiebankwerker

Ben je een ervaren constructiebankwerker en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Wij zijn een constructiebedrijf gespecialiseerd in de machinebouw en apparatenbouw en zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker! Heb je ervaring als constructiebankwerker met het maken van constructies en het samenbouwen van staal en rvs constructies? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Metaalindustrie
24-03-2023

Lasser

Heb je ervaring als lasser en ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de metaalindustrie? Heb je ervaring als lasser met het maken van constructies en het uitvoeren van lasmethodes? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
Metaalindustrie
08-02-2023

Constructiebankwerker

Wil jij aan het werk als constructiebankwerker en vind je het leuk om als constructiebankwerker te werken in de staalbouw met middelzware staalconstructies en zware staalconstructies voor een middelgrote organisatie in de staalbouw? Heb jij ervaring als constructiebankwerker met het vervaardigen van constructie onderdelen, het lezen van tekeningen, het maken van onderdelen en het monteren en lassen van constructies of heb jij net je opleiding afgerond en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Wormer
21-11-2022

E-Hardware Engineer/Service support engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als E-Hardware Engineer?! Reageer dan snel

Bekijk deze vacature
Zwaag
18-11-2022

CNC Machinebediener

Ben jij vindingrijk, heb jij een groot improvisatievermogen en ben jij flexibel? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een mooie organisatie in Noord-Holland zijn wij opzoek naar een CNC Machineoperator, die vakkundig te werk gaat en plezier in zijn werk belangrijk vindt!


Bekijk deze vacature
Zwaag
02-11-2022

Industriële Lakverwerker

Ben jij een echte doorpakker en vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature
Zwaag
12-09-2022

Voorman Productie

Ben je goed in het creëren van overzicht, kan jij goed anticiperen en ben je stressbestendig? Dan is dit de functie voor jou.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in