Er zijn 9 (1 tot 9 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
GWW
20-09-2023

Grondwerker

Zoekt u als ervaren grondwerker een nieuwe uitdaging? Gedreven door passie voor grond-, weg- en waterbouw? Vindt u voldoening in tastbare resultaten? Dan hebben wij de perfecte kans voor u in Amsterdam. Wij zoeken iemand met uw expertise en toewijding. Word deel van ons team, en gebruik uw vaardigheden om een impact te maken. Deze baan biedt de mogelijkheid om uw kennis toe te passen en uw carrière naar het volgende niveau te tillen. Mis deze unieke kans niet. Bent u klaar om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder en ontdek uw nieuwe carrièremogelijkheden.

Bekijk deze vacature
Schagen
GWW
20-09-2023

Grondwerker

Ben je een ervaren grondwerker op zoek naar een uitdagende baan in de grond-, weg- en waterbouw met veel afwisseling? Voor onze opdrachtgever, een allround installatiebedrijf, zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Heb je ervaring met graafwerkzaamheden en het aanleggen van kabels en leidingen? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Heiloo
GWW
20-09-2023

Grondwerker

Heb je ervaring als grondwerker en ben je op zoek naar een uitdaging in de grond-, weg- en waterbouw. Onze opdrachtgever, een middelgroot allround installatiebedrijf, is op zoek naar een ervaren grondwerker met ervaring in graafwerkzaamheden en het aanleggen van kabels en leidingen. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk deze vacature
Heiloo
GWW
20-09-2023

Grondwerker

Heb je ervaring als grondwerker en ben je  op zoek naar een nieuwe uitdaging in de grond-, weg- en waterbouw? Zoek je een baan waar je samen met een hecht team aan  projecten in Noord-Holland kunt werken? Lees dan verder, want deze vacature biedt jou de kans op een functie binnen een groeiend middelgroot bedrijf!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
20-09-2023

Machinist

Ben je een ervaren machinist met kennis van de grond-, weg-, en waterbouw en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Zoek je een baan bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de grond-, weg-, en waterbouw? Dan willen wij jou graag verwelkomen in ons team! Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Heiloo
GWW
20-09-2023

Grondwerker

Ben jij een ervaren grondwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de grond-, weg- en waterbouw? Beschik je over MBO niveau 2 en heb je enkele jaren ervaring in dit vakgebied? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Alphen aan den Rijn
06-10-2022

Rioolmonteur

Werk je graag met je handen en houd je van afwisselende werkplekken? Word dan rioolmonteur bij ons modern rioleringsbedrijf! Hou jij van afwisseling? Wil jij werken in een gezellig en nuchter bedrijf? Lees dan nu verder!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
20-07-2022

Eerste monteur elektrotechniek

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Eerste Monteur Elektrotechniek. Heb jij ervaring met elektrotechnische industriële installaties en verantwoording nemen, dan is dit de functie voor jou!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
20-07-2022

Eerste Monteur Elektrotechniek

Geen dag is hetzelfde, je steekt graag de handen uit de mouwen en bent geïnteresseerd in duurzaamheid en milieutechnische aspecten. 

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in