Er zijn 9 (1 tot 9 getoond) vacatures gevonden

Opmeer
25-08-2023

Fitter

Ben jij een Fitter en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend bedrijf in de regio? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Haarlem
Metaalindustrie
26-07-2023

TIG lasser

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren TIG Lasser in Haarlem? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou! Wij zijn enthousiast om ons team te versterken met een gemotiveerde TIG Lasser. Bij onze organisatie krijg je de kans om aan diverse projecten te werken en een bijdrage te leveren aan de productie van hoogwaardige items. Lees verder voor meer details over deze boeiende functie.

Bekijk deze vacature
Haarlem
Dakdekker
15-07-2023

Werkvoorbereider

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met kennis van dakbedekking en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een interessante positie voor jou! Wij zijn een toonaangevend bedrijf in Haarlem dat gespecialiseerd is in dakbedekking en zijn op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider om ons team te versterken. Als werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het voorbereiden en plannen van projecten, zodat ze efficiënt en succesvol kunnen worden uitgevoerd.

Bekijk deze vacature
Haarlem
22-02-2023

Projectmanager

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een projectmanager. Ben jij energiek en vind je het leuk om te communiceren met je collega’s? Dan zijn we opzoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Rijsenhout
Metaalindustrie
31-01-2023

Plaatbewerker

Wij zijn wij op zoek naar een Plaatbewerker. Heb jij relevante ervaring als plaatbewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!


Bekijk deze vacature
Wateringen
Metaalindustrie
25-01-2023

Monteur geveltechniek

Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste monteur geveltechniek om ons team te versterken. Als monteur geveltechniek ben je verantwoordelijk voor het professioneel installeren van aluminium kozijnen, gevels, draaideuren en nog veel meer!

Bekijk deze vacature
Wateringen
Metaalindustrie
25-01-2023

Monteur geveltechniek

Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste werkvoorbereider die ons team komt versterken. Kan jij jezelf hierin omschrijven? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Hoorn NH
Metaalindustrie
15-12-2022

Lasser

Ben je een ervaren lasser en ben je op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en afvalsystemen zijn wij per direct op zoek naar een lasser! Heb je ervaring als lasser met het maken van constructies en het uitvoeren van mig/mag lassen? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Hoorn
21-04-2022

Werkvoorbereider WTB

Voor een hele mooie organisatie in West-Friesland zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider WTB.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in