Er zijn 49 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

't Veld
Bouw
14-09-2023

Houtskeletbouwer

Er is een boeiende functie beschikbaar voor een ervaren professional in het vervaardigen van houtskeletbouwelementen. Als Houtskeletbouwer ben je een essentieel onderdeel van het team dat dagelijks werkt aan de productie van constructieve en dragende elementen voor diverse woningen en gebouwen. Als je gepassioneerd bent over houtbewerking, oog hebt voor detail en graag deel uitmaakt van een hecht team, lees dan verder!

Bekijk deze vacature
't Veld
14-09-2023

Meewerkend voorman Afmontage

Een interessante kans doet zich voor bij een vooraanstaand bedrijf in de bouwsector. Ze zijn op zoek naar een gedreven Meewerkend Voorman Afmontage om het team te versterken. Deze leidinggevende functie houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de coördinatie en kwaliteitsborging van de werkzaamheden op de afdeling Afmontage. Samen met vier collega's werk je dagelijks aan de productie van hoogwaardige houten kozijnen. Als je graag in een hecht team werkt en wilt bijdragen aan de fabricatie van constructieve elementen voor woningen en gebouwen, lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
14-09-2023

Werkvoorbereider Bouwprojecten

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een werkvoorbereider.

Bekijk deze vacature
Opmeer
31-08-2023

Project Engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Project Engineer waarin jouw technische expertise en passie voor bouwprojecten tot uiting kunnen komen? Zoek niet verder! We hebben een boeiende kans voor jou om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich richt op het verwezenlijken van indrukwekkende projecten. Lees snel verder en ontdek hoe jouw vaardigheden en waarden perfect passen bij de werkcultuur van deze toonaangevende organisatie.

Bekijk deze vacature
Opmeer
Bouw
31-08-2023

Calculator

Ben je een cijfergenie met een passie voor het bijdragen aan indrukwekkende projecten? Zoek niet verder! We hebben een opwindende kans voor jou om deel uit te maken van ons team als Calculator. Lees verder om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en enthousiasme perfect passen bij onze organisatie die gespecialiseerd is in hoogwaardige bouwprojecten.

Bekijk deze vacature
Hoorn
Bouw
17-08-2023

Servicemonteur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige positie bij een van de snelst groeiende en meest dynamische organisaties in Noord-Holland? Heb je technisch inzicht, een leergierige instelling en een passie voor klantgerichte service? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Bekijk deze vacature
Opmeer
Industrie
17-08-2023

Productie medewerker

Verlang jij ook naar werkdagen die voorbij vliegen? Naar een stimulerende werkomgeving met uitdagend werk en inspirerende collega's? Een plek waar jouw mening wordt gewaardeerd en je de kans krijgt om te groeien? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!


Bekijk deze vacature
Almere
Bouw
26-07-2023

Timmerman

Ben jij een doorgewinterde timmerman met een diepe liefde voor vakmanschap? Droom je ervan om te werken in een levendige omgeving en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder, want wij hebben de ideale uitdaging voor jou in petto! We zijn actief op zoek naar een zelfstandige timmerman om ons team in Almere te versterken.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Bouw
26-07-2023

Uitvoerder

Bent u een ervaren Uitvoerder in de bouw op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Verlangt u ernaar om de leiding te hebben over diverse bouwprojecten en een succesvolle realisatie te garanderen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor u! Wij zijn op zoek naar een gedreven Uitvoerder die in staat is om projecten op een efficiënte en effectieve manier te coördineren, met oog voor kwaliteit en veiligheid.

Bekijk deze vacature
Apeldoorn
Bouw
16-07-2023

Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Werkvoorbereider Bouw om ons team te versterken. Als Werkvoorbereider speel je een essentiële rol in het plannen, coördineren en voorbereiden van bouwprojecten. Ben jij een gedreven professional met oog voor detail en uitstekende organisatorische vaardigheden? Dan is deze functie bij ons bouwbedrijf in Apeldoorn misschien wel iets voor jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in