Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Metaalindustrie
09-08-2023

Lasser/cbw

Ben jij een ervaren lasser met een passie voor precisiewerk en vakmanschap? Zoek je een uitdagende functie in Amsterdam waarbij je je lasvaardigheden kunt inzetten binnen een dynamische omgeving? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Bekijk deze vacature
Den Helder
Metaalindustrie
04-04-2023

Lasser

Heb je ervaring als lasser en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de metaalindustrie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een constructiebedrijf gespecialiseerd in de metaalindustrie zijn wij op zoek naar een lasser! Heb je ervaring als lasser met het vervaardigen van constructies en het uitvoeren van verschillende laswerkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Den Helder
Metaalindustrie
04-04-2023

Constructiebankwerker

Heb je ervaring als constructiebankwerker en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een constructiebedrijf gespecialiseerd in de metaalindustrie zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker! Heb je ervaring als constructiebankwerker met het vervaardigen van constructies en het maken van onderdelen voor de industrie? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in