Er zijn 10 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Berghem
30-08-2023

Tegelzetter/stukadoor

Ben jij een ervaren Tegelzetter/stukadoor met een passie voor het creëren van strakke en perfect afgewerkte oppervlakken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en je vaardigheden inzetten om hoogwaardige interieurs te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Berghem
30-08-2023

Voorman schilder

Ben jij een ervaren schilder met leiderschapskwaliteiten? Heb je oog voor detail, een passie voor hoogwaardige afwerking en het vermogen om een team te motiveren? Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor de positie van Voorman Schilder.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Bouw
09-08-2023

Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman met passie voor vakmanschap en oog voor detail? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en werken aan uitdagende bouwprojecten in Amsterdam? Dan is deze vacature iets voor jou! We zijn op zoek naar een gemotiveerde timmerman die ons team komt versterken en bijdraagt aan hoogwaardige bouwkwaliteit.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Bouw
09-08-2023

Tegelzetter

Ben jij een ervaren tegelzetter met een passie voor vakmanschap? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en meewerken aan diverse uitdagende projecten in Amsterdam en omgeving? Dan is deze vacature als Tegelzetter de perfecte kans voor jou!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Installatietechniek
09-08-2023

Loodgieter BKT

Ben jij een ervaren loodgieter met passie voor vakmanschap? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in het bruisende Amsterdam? Dan is deze vacature bij BKT iets voor jou! Wij zoeken een enthousiaste loodgieter die klaar staat om uitdagende projecten aan te pakken en hoogwaardige diensten te leveren aan onze klanten.

Bekijk deze vacature
Den Helder
26-07-2023

Schilder

Ben jij een vakbekwame schilder met een passie voor het vak en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Den Helder? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
26-05-2023

Schadeherstelmanager

Wij zijn opzoek naar iemand die ons team komt versterken als schadeherstelmanager. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Santpoort-Noord
08-09-2022

Schilder

Je werkt graag op diverse locaties met een leuk en jong team én met alleen met  materiaal van top kwaliteit! 

Bekijk deze vacature
Volendam
01-06-2022

Stukadoor

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een stukadoor, Werk je nauwkeurig en heb je oog voor kwaliteit?! Reageer dan snel!

Bekijk deze vacature
Volendam
30-05-2022

Schilder

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Schilder, Werk je nauwkeurig en heb je oog voor kwaliteit?! Reageer dan snel!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in