Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Rotterdam
Bouw
14-05-2024

Onderhoudstimmerman

Wij zijn op zoek naar een Onderhoudstimmerman die ons team komt versterken. Als Onderhoudstimmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatie werkzaamheden aan gebouwen en constructies, het oplossen van technische problemen, het opstellen van onderhoudsplannen en verzorgen van de administratieve afhandeling van de werkzaamheden. Voor meer informatie over deze functie lees snel verder.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Elektrotechniek
25-03-2024

Elektromonteur

Wij zijn op zoek naar een Elektromonteur in Rotterdam die gepassioneerd is door installatie, onderhoud en reparatie van diverse elektrische systemen. Als Elektromonteur bij ons speel je een cruciale rol in het dagelijkse- en mutatieonderhoud van installaties. Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten en ons team te versterken?

Bekijk deze vacature
Amsterdam
26-04-2023

Vestigingscoördinator

Wij zijn opzoek naar iemand voor de functie vestiging coördinator. Vind jij het leuk om operationeel als commercieel bezig zijn? Dan hebben wij een baan wat perfect bij jou past!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
25-04-2023

Technisch baliemedewerker

Ben jij een leergierig iemand die binding heeft met de producten die in de bouw worden gebruikt zoals gereedschap, bevestigingsartikelen en nog veel meer? Lijkt verkopen je leuk? En vind je het ook nog eens leuk om mee te helpen in ons magazijn en alles op orde te krijgen? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in