Er zijn 7 (1 tot 7 getoond) vacatures gevonden

Haarlem
Bouw
08-09-2023

Service/onderhoudstimmerman

Wij zijn op zoek naar iemand voor de functie Service/onderhoudstimmerman. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
26-04-2023

Vestigingscoördinator

Wij zijn opzoek naar iemand voor de functie vestiging coördinator. Vind jij het leuk om operationeel als commercieel bezig zijn? Dan hebben wij een baan wat perfect bij jou past!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
25-04-2023

Technisch baliemedewerker

Ben jij een leergierig iemand die binding heeft met de producten die in de bouw worden gebruikt zoals gereedschap, bevestigingsartikelen en nog veel meer? Lijkt verkopen je leuk? En vind je het ook nog eens leuk om mee te helpen in ons magazijn en alles op orde te krijgen? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Weesp
Overig
12-04-2023

KCC-Medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als KCC medewerker? Wil je werken in een dynamische en afwisselende omgeving waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Solliciteer nu en word onze nieuwe KCC medewerker.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
25-01-2023

Allround Timmerman

Als allround timmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden, zoals het maken van nieuwe constructies en het repareren en onderhouden van bestaande constructies. Ben jij niet gek van een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
11-01-2023

Onderhoudstimmerman

Onze organisatie is op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Onderhoudstimmerman om ons team te versterken. Als Onderhoudstimmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatie werkzaamheden aan gebouwen en constructies, het oplossen van technische problemen, het opstellen van onderhoudsplannen en verzorgen van de administratieve afhandeling van de werkzaamheden.

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Commercieel
14-07-2022

Accountmanager techniek

Ben jij een technisch talent die blij wordt om klanten te adviseren over gereedschappen en bevestigingsmaterialen? Voor een technische groothandel in de regio van Beverwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ondernemende accountmanager met technische affiniteit en kennis van gereedschappen!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in