Er zijn 16 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Heerhugowaard
17-08-2023

Assemblagemedewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw technische vaardigheden kunt inzetten? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Assemblagemedewerker om ons team te versterken. Als Assemblagemedewerker speel je een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze productieprocessen.

Bekijk deze vacature
Heerhugowaard
17-08-2023

Process Engineer

Ben jij een gepassioneerde Proces Engineer met expertise in productieprocessen? Onze opdrachtgever zoekt een gedreven individu om ons team te versterken. Als Proces Engineer ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling en verbetering van machines en processen. Je hebt oog voor detail en bent een uitstekende troubleshooter. Van concept tot implementatie, jij bent verantwoordelijk voor het volledige proces, met als doel optimalisatie en kwaliteitsborging te waarborgen.

Bekijk deze vacature
Heerhugowaard
17-08-2023

(junior) Verkooporder Coördinator

Ben jij een administratief medewerker, wil jij meer verantwoordlijkheden en vind jij het interessant om bezig te zijn met verkooporders? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature
Wieringerwerf
09-08-2023

PLC/Automation Engineer

Krijg jij een kick van het ontwerpen van innovatieve PLC programma’s voor de machinebouw? Lijkt het je helemaal geweldig om dit te doen op het gebied van 3D staal snijden met robots? Ben je niet zo wild van files, heb je ervaring in het programmeren van PLC/Automation en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan maken wij graag kennis met je!

Bekijk deze vacature
Wieringerwerf
09-08-2023

Werkvoorbereider Snijbedrijf

Een bijdrage leveren aan grootschalige projecten zoals het AZ-stadion en de Johan Cruijff ArenA? Als Werkvoorbereider bij onze opdrachtgever lever je samen met het team echte kwaliteitsproducten voor prachtige projecten!

Bekijk deze vacature
Wieringerwerf
09-08-2023

Technisch Inkoper

Word jij enthousiast van het verzorgen van op tijd aangeleverde materialen tegen de meest gunstige voorwaarden? Heb jij passie voor techniek? Wil jij bovendien altijd al deel uit maken van een internationaal team en een dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Wieringerwerf
04-08-2023

Commissioning Engineer

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken! Als Commissioning Engineer ben je letterlijk en figuurlijk elke dag bezig met cutting edge technology en is geen enkele werkdag hetzelfde.

Bekijk deze vacature
Heerhugowaard
Metaalindustrie
02-08-2023

CNC Draaier/Frezer

Ben jij een CNC Draaier/Frezer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Metaalindustrie
28-06-2023

Conventioneel draaier

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren conventioneel draaier om hun team te versterken in de regio Zaandam. Als een toonaangevend bedrijf in de mechanische industrie, bieden zij uitdagende projecten en een dynamische werkomgeving. Ben jij gepassioneerd door draaiwerk en heb je ervaring met conventionele draaimachines?

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Metaalindustrie
11-04-2023

CNC Draaier/Frezer

Heb je ervaring als cnc draaier/ frezer en ben je ben op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en toeleverancier gespecialiseerd in verspaning zijn wij op zoek naar een cnc draaier/ frezer! Heb je ervaring als cnc draaier/ frezer met het cnc draaien en cnc frezen en het instellen van cnc machines?  Lees dan snel verder!Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in