Er zijn 54 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Oudkarspel
Industrie
25-03-2024

Service- en onderhoudsmonteur

Wil jij een uitdagende functie binnen een prachtige organisatie? Heb je ervaring als Service- en onderhoudsmonteur en wil je graag in een bedrijf werken die de marktleider is in het installeren en onderhouden van zwembaden? Wil je ook werken in het buitenland? Wij hebben diverse projecten wereldwijd! Voor meer informatie over deze functie, lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Noord Holland
Industrie
20-03-2024

Servicemonteur

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag onderhoud en service verrichten bij ons in de agrarische sector, wijkverwarmingcentrales en ziekenhuizen? Als jij deze elektrotechnische werkzaamheden wilt uitvoeren dan komen we graag zo snel als mogelijk met jou in contact!

Bekijk deze vacature
Waalwijk
Industrie
06-03-2024

Monteur buitendienst

Wij zoek op zoek naar een monteur buitendienst die breed inzetbaar is.Je bent onder andere verantwoordelijk voor het chemisch technisch reinigen en renoveren van luchtbehandelingsinstallaties. Spreekt dit je aan? solliciteer dan snel!

Bekijk deze vacature
Waalwijk
Industrie
06-03-2024

Operator petrochemie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren operator voor onze petrochemische installaties. Als operator speel je een cruciale rol in het bedienen en bewaken van verschillende processen om ervoor te zorgen dat onze installaties efficiënt en veilig opereren.

Bekijk deze vacature
Waalwijk
Industrie
06-03-2024

Projectmanager/ projectleider

Als projectmanager fungeer jij als de essentiële schakel tussen het kantoor en de operationele activiteiten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de realisatie van projecten en houdt daarbij toezicht op de planning en taken. Het vermogen om gestructureerd te werken, het overzicht te behouden en meerdere projecten gelijktijdig te coördineren, behoren tot jouw sterke punten. Je gedijt goed in teamverband en hebt natuurlijk leiderschap. Indien je jezelf hierin herkent, aarzel dan niet en dien direct je sollicitatie in!

Bekijk deze vacature
Waalwijk
Industrie
06-03-2024

Werkvoorbereider

Zoek je een boeiende en gevarieerde functie in de (chemische) industrie? Ben je klaar voor een nieuwe fase in je loopbaan? Als je openstaat voor uitdagingen en het interessant vindt om deel uit te maken van een team dat werkt aan technische reinigingsprojecten, dan willen wij graag met jou in contact komen!

Bekijk deze vacature
Oudkarspel
05-03-2024

Werkvoorbereider

Heb jij ervaring als werkvoorbereider? En wil jij graag een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider bij een bedrijf die de productie, aanlegt en installatie regelt van beweegbare zwembadbodems en keerwanden? Interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
27-02-2024

Teamlid buizenproductie

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team en bijdragen aan onze ontwikkeling? Ben jij de persoon die ons proces soepel laat verlopen met oog voor kwaliteit? Heb je ervaring met zowel computers als machines? Dan is de rol van Teamlid Buizenproductie iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
21-02-2024

Machinesteller

Bij ons draait het productieproces om het verwerken van PVC met behulp van extrusietechnologie. Om ons extrusieteam te versterken, zijn we op zoek naar een Machinesteller.

Bekijk deze vacature
Amersfoort
Metaalindustrie
20-02-2024

Teamleider TD

Wij zijn op zoek naar een ervaren Teamleider TD. Droom jij van een baan als sturende kracht en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht de vacature voor jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in