Er zijn 1863 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Utrecht
Dakdekker
23-05-2024

Zelfstandig dakdekker

Wij zijn op zoek naar een ervaren zelfstandig dakdekker om ons team in Amsterdam te versterken. Als toonaangevend bedrijf in de dakbedekkingsindustrie streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Als jij gepassioneerd bent over hoogwaardig vakmanschap en een positieve impact wilt hebben op projecten in Amsterdam en omgeving, dan willen we graag van je horen!

 

Bekijk deze vacature
Landelijk
Dakdekker
23-05-2024

Dakinspecteur

We zoeken een gemotiveerde en ervaren inspecteur die technisch onderlegd is in (voornamelijk) platte daken en die ook goed advies kan geven. Ben jij de inspecteur/adviseur die wij zoeken? En klinkt dit interessant? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Automotive
23-05-2024

Vrachtwagenmonteur

Sleutel je graag aan lichte en zware voertuigen? Wil je als vrachtwagenmonteur werken in een ambitieus en hecht team waar humor een grote rol speelt? Daarbij een GOED salaris, vergoedingen hoger dan cao en een vast dienstverband? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature Bedrijfswagenmonteur!

Bekijk deze vacature
Spijkenisse
Automotive
23-05-2024

Vrachtwagenmonteur

Sleutel je graag aan lichte en zware voertuigen? Wil je werken in een ambitieus en hecht team waar humor een grote rol speelt? Daarbij een GOED salaris, vergoedingen hoger dan cao en een vast dienstverband? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature Bedrijfswagenmonteur!

Bekijk deze vacature
Noordwijk
Automotive
23-05-2024

1ste Automonteur

Ben jij een gepassioneerde en ervaren 1e Autotechnicus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional om ons team Noordwijk te versterken. Als jij gedreven bent om hoogwaardige service te leveren en expert bent in het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan diverse automerken, dan nodigen wij jou uit om verder te lezen!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
GWW
23-05-2024

Rioolmonteur

Wij zijn op zoek naar een Rioolmonteur in Amsterdam die klaar is om met ons team aan boord te komen. Als vooraanstaand bedrijf in de stad, gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden, zijn we trots op onze bijdrage aan het welzijn van Amsterdam. Onze focus ligt op vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te werken in een stimulerende omgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd..

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Dakdekker
23-05-2024

Zelfstandig dakdekker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren zelfstandig dakdekker om ons team in Amsterdam te versterken. Als toonaangevend bedrijf in de dakbedekkingsindustrie streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Als jij gepassioneerd bent over hoogwaardig vakmanschap en een positieve impact wilt hebben op projecten in Amsterdam en omgeving, dan willen we graag van je horen!

 

Bekijk deze vacature
Zwaag
Industrie
22-05-2024

Hydrauliek monteur

Ben jij een monteur en wil jij graag een functie zowel binnen als buiten? Dan zoeken wij jou! Voor onze vestiging zoeken wij een hydrauliek monteur in Zwaag. Je zal te werk gaan op de werkplaats in Zwaag en op pad gaan met een bedrijf auto. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Obdam
Installatietechniek
22-05-2024

CV Monteur

Ben jij een CV of Installatiemonteur en op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! 

Bekijk deze vacature
Purmerend
Metaalindustrie
22-05-2024

CNC Frezer

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als CNC Frezer? Wil je een uitstekend salaris verdienen en tal van doorgroeimogelijkheden ontdekken? Graag vragen wij je de vacature door te nemen en bij interesse ons te contacten.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in