Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Tjerkwerd
GWW
03-07-2024

Vrachtwagenchauffeur GWW

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur? Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur binnen de GWW in Friesland. Wij zijn een echte friese familiebedrijf en zoeken iemand voor lange termijn. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Drachten
Elektrotechniek
31-05-2024

(Assistent) Elektromonteur Infra

Werk je graag in de buitenlucht in een afwisselende functe? Voor onze vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar een (Assistent) Elektromonteur voor verschillende projecten binnen de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Wij bieden diverse groei en ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleiding/studie mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Drachten
GWW
31-05-2024

Machinist Minigraver

Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? Voor onze vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar een ervaren Machinist voor op de Minigraver die zelfstandig in een ploeg kan werken. Je wordt ingezet op diverse projecten in de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Drachten
GWW
29-05-2024

Grondwerker

Werk je graag met je handen en ben je een echt buitenmens? Kan je goed zelfstandig en in teamverband werken? Beheers je daarbij alle kneepjes van het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Drachten zijn wij per direct op zoek naar een Grondwerker. Wij bieden een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Tjerkwerd
22-05-2024

Monteur-servicemonteur

Zoek jij een nieuwe uitdaging als monteur- servicemonteur in de GGW? Wij zoeken een monteur die op de werkplaats in Tjekwerk te werk kan gaan, maar ook graag op locatie wil sleutelen en onderhouden aan machines, vrachtwagens, bestelwagens en gereedschappen. Lees snel verder als je geïnteresseerd bent!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in