Er zijn 142 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Bouw
11-04-2024

Metselaar GWW

Ben jij een ervaren metselaar met een passie voor de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)? Wil je werken aan uitdagende projecten in het hart van Amsterdam? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team als Metselaar GWW!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Bouw
11-04-2024

Werkvoorbereider Bouwprojecten

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een werkvoorbereider.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Bouw
10-04-2024

Schilder

Ben jij een ervaren schilder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou! Vastgoedonderhoud, een toonaangevend bedrijf met maar liefst 90 jaar ervaring in totaalonderhoud van vastgoed, zoekt een gemotiveerde schilder om ons team in Amsterdam te versterken. Als schilder bij Vastgoedonderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen in een stimulerende werkomgeving.

Bekijk deze vacature
Utrecht
Bouw
10-04-2024

Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman die op zoek is naar een uitdagende functie in Utrecht? Wil jij je vakmanschap inzetten bij een groeiende organisatie met een sterke reputatie? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde timmerman die klaar is voor een nieuwe uitdaging en wil werken aan interessante projecten in en rondom Utrecht.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
09-04-2024

Voorman isolatie

Wij zijn op zoek naar een Voorman Isolatie. Bewaar jij gemakkelijk het overzicht en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou dit zomaar de vacature voor jou kunnen zijn. Lees snel verder voor meer informatie! 

Bekijk deze vacature
Loenen aan de Vecht
Bouw
09-04-2024

Service/onderhouds Monteur

Ben jij een technisch talent met een passie voor service en onderhoud? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Service/Onderhouds Monteur om ons team in Loenen aan de Vecht te versterken. Als jij graag de handen uit de mouwen steekt en uitdagingen niet uit de weg gaat, dan ben jij misschien wel de juiste kandidaat voor deze functie.

Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
09-04-2024

Uitvoerder

Ben jij een ervaren en gedreven professional in de bouwsector? Heb je uitstekende leiderschapskwaliteiten en een passie voor het realiseren van bouwprojecten van hoge kwaliteit? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder Bouw om ons team in Naarden te versterken. Als Uitvoerder Bouw speel je een cruciale rol bij het succesvol realiseren van diverse bouwprojecten.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Bouw
09-04-2024

Steigerbouwer

Ben jij een ervaren steigerbouwer op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een steigerbouwer om ons team in Amsterdam te versterken. Als steigerbouwer krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse bouwprojecten in een dynamische omgeving. Lees verder voor meer informatie over deze functie.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
08-04-2024

Allround Timmerman

Wij zijn op zoek naar een Allround Timmerman. Heb jij ervaring met timmer werkzaamheden en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht de vacature voor jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Erp
Bouw
05-04-2024

Stukadoor

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde stukadoor om ons team te versterken. Als stukadoor ben je verantwoordelijk voor het afwerken van muren en plafonds in verschillende soorten gebouwen, waaronder woningen, kantoren en winkels.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in