Er zijn 7 (1 tot 7 getoond) vacatures gevonden

Eersel
Automotive
25-09-2023

Leerling trailermonteur

Heb jij een oog voor detail en ben je collegiaal? Heb jij interesse in autotechniek en wil je jezelf daarin ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie functie voor je om ervaring op te doen. Wij zoeken namelijk een leerling trailermonteur om ons team te versterken.

Bekijk deze vacature
Bleiswijk
Elektrotechniek
18-09-2023

Zonnepanelenmonteur

De zon is de grootste energiebron die we hebben en jij kunt daar als zonnepanelenmonteur aan bijdragen! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Zonnepanelenmonteur die het team komt versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende en duurzame baan waarin je bijdraagt aan een betere wereld? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Almere
Dakdekker
09-08-2023

Leerling Dakdekker

Ben jij een gemotiveerde en leergierige kandidaat die ons team van dakdekkers wil versterken? Als leerling dakdekker krijg je bij ons de kans om alle aspecten van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren professional. Als jij klaar bent voor een leerzame uitdaging, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Vught
Automotive
03-04-2023

Leerling monteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde leerling monteur om ons team te versterken bij ons transportbedrijf. Als leerling monteur word je opgeleid tot volwaardig monteur en leer je alles over het onderhoud en reparatie van vrachtwagens, trailers en andere transportvoertuigen.

Bekijk deze vacature
Benthuizen
GWW
22-03-2023

Hovenier Aanleg Groenprojecten

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde hovenier die ons team komt versterken. Herken jij jezelf daarin? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Benthuizen
GWW
22-03-2023

Kraanmachinist

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde kraanmachinist die ons team komt versterken. Herken jij jezelf daarin? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Benthuizen
GWW
22-03-2023

CE Vrachtwagenchauffeurs

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde CE Vrachtwagenchauffeurs die ons team komt versterken. Herken jij jezelf daarin? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in