Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Aalsmeer
Industrie
10-08-2023

Servicemonteur wtb/elektrotechnisch

Heb je ervaring als servicemonteur en ben je op zoek naar een uitdaging in de industrie? Zoek je veel afwisseling in je werk, een goede salaris en doorgroeimogelijkheden? Wij zijn voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en internationale dealer van machines in de industrie op zoek naar een servicemonteur! Heb je ervaring als servicemonteur en wil je werken bij een gezellig bedrijf? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Aalsmeer
Bouw
23-05-2023

Allround Timmerman

Wij zijn op zoek naar een ervaren Timmerman. Wil jij werken aan vooruitstrevende nieuwbouw en renovatie projecten? Lees dan snel verder en hopelijk word jij onze nieuwe collega!

Bekijk deze vacature
Aalsmeer
Bouw
19-05-2023

ZZP Timmerman

Ons bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en klantgerichte benadering. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste ZZP Timmerman om ons team te versterken. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk deze vacature
Aalsmeer
GWW
08-05-2023

Grondwerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de buitenlucht en heb je ervaring in grondwerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons familiebedrijf in Aalsmeer is op zoek naar een gemotiveerde grondwerker. Ben jij de gene die wij zoeken? Neem dan direct contact op!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in