Er zijn 82 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Alkmaar
Elektrotechniek
11-04-2024

Servicemonteur Brandmeldinstallaties en Beveiliging

Wil je carrière maken binnen de brand en beveiligingsbranche en een uitdaging met een goede salaris en een fijne werksfeer? Wij groeien en zoeken graag nog een goede monteur! Interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Commercieel
10-04-2024

Junior Recruiter

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Alkmaar zijn we per direct op zoek naar dé Junior Recruiter die deze uitdaging ziet en waarmee wij samen die nummer 1 positie gaan bereiken. 

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Automotive
02-04-2024

Serviceadviseur

Ben jij een serviceadviseur binnen de automotive? Wij zoeken een serviceadviseur voor de vestiging in Alkmaar. Jij bent het visitekaartje en aanspreekpunt voor onze klanten op het gebieden van onderhoud en reparatie. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Elektrotechniek
25-03-2024

Uitvoerder

Heb je ervaring als uitvoerder en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de elektrotechniek? Heb je ervaring als uitvoerder en met het uitvoeren en begeleiden van projecten? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Automotive
25-03-2024

Serviceadviseur

Word jij het visitekaartje van onze serviceafdeling in Alkmaar? Wij zoeken een serviceadviseur die ervaring heeft binnen de automotive. Ben jij servicegericht? Dan zoeken wij jou! Lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Automotive
22-03-2024

Magazijnmedewerker

Heb jij ervaring binnen de automotive en wil jij graag in het magazijn te werk? Je zal te werk gaan binnen een familiebedrijf in Zaandam. 

Bekijk deze vacature
Alkmaar
21-03-2024

Eerste Autotechnicus

Ben jij een gedreven automonteur met passie voor sleutelen? Wij zoeken een gemotiveerde professional om ons team te versterken. Kom bij ons werken en breng je technische vaardigheden tot leven!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Automotive
21-03-2024

Aflevermonteur

Zoek jij een uitdagende rol als aflevermonteur in de automotive? Word lid van ons team! Als aflevermonteur ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en afleveren van nieuwe auto's aan tevreden klanten.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
18-03-2024

Vrachtwagenmonteur

Ben jij klaar om je carrière als Vrachtwagenmonteur naar een hoger niveau te tillen bij een vooraanstaande organisatie in de branche? Dit is je kans om deel uit te maken van een toonaangevend team, waar jouw vaardigheden en expertise niet alleen gewaardeerd worden, maar ook de ruimte krijgen om te groeien. Als jij gepassioneerd bent over techniek en klaar bent voor een dynamische werkomgeving bij een grote speler, dan willen we graag van je horen. Reageer vandaag nog en zet de eerste stap naar een spannende nieuwe fase in je carrière!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
18-03-2024

Boormeester – Bronbemaler

Voor ons groeiende team binnen de bronbemaling zijn wij opzoek naar een Boormeester - Bronbemaler! Heb jij de juiste papieren en weet jij precies wat er voor nodig is om deze functie goed uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in