Er zijn 6 (1 tot 6 getoond) vacatures gevonden

Amersfoort
Dakdekker
26-07-2023

Voorman

Ben je een ervaren dakdekker met uitstekende leiderschapskwaliteiten? Heb je ervaring in het aansturen van een team en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht is de vacature als Voorman Dakdekker in Amersfoort iets voor jou! In deze rol speel je een cruciale rol bij het uitvoeren van diverse dakdekkingsprojecten en het leiden van een team van dakdekkers.

Bekijk deze vacature
Amersfoort
Elektrotechniek
19-07-2023

Werkvoorbereider

Bent u een ervaren werkvoorbereider op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amersfoort? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional om ons team te versterken. Als werkvoorbereider speelt u een cruciale rol in het coördineren en plannen van projecten binnen de beveiligingstechniek. Lees verder en ontdek hoe u kunt bijdragen aan onze groeiende organisatie.

Bekijk deze vacature
Amersfoort
19-07-2023

Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Magazijnmedewerker in Amersfoort? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en een groeiend bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en georganiseerde professional om ons magazijnteam te versterken. Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende kans.

Bekijk deze vacature
Amersfoort
Elektrotechniek
16-02-2023

Junior Accountmanager

Heb jij een passie voor sales, ben je doortastend en krijg jij naast sales, ook energie van het professioneel onderhouden van klantrelaties? Dan ben jij misschien wel geschikt als junior accountmanager bij ons!

Bekijk deze vacature
Amersfoort
Elektrotechniek
10-02-2023

Projectmonteur

Ben jij een techneut in hart en nieren en wil jij samen met je collega’s grote machines en installaties monteren en installeren op locaties? Dan ben jij de Projectmonteur die wij zoeken!

Bekijk deze vacature
Amersfoort
03-02-2023

Servicemonteur

Wij zijn per direct op zoek naar een servicemonteur! Ben jij die technisch specialist en heb jij ervaring binnen de installatietechniek? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in