Er zijn 192 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Dakdekker
23-05-2024

Zelfstandig dakdekker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren zelfstandig dakdekker om ons team in Amsterdam te versterken. Als toonaangevend bedrijf in de dakbedekkingsindustrie streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Als jij gepassioneerd bent over hoogwaardig vakmanschap en een positieve impact wilt hebben op projecten in Amsterdam en omgeving, dan willen we graag van je horen!

 

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Automotive
23-05-2024

Vrachtwagenmonteur

Sleutel je graag aan lichte en zware voertuigen? Wil je als vrachtwagenmonteur werken in een ambitieus en hecht team waar humor een grote rol speelt? Daarbij een GOED salaris, vergoedingen hoger dan cao en een vast dienstverband? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature Bedrijfswagenmonteur!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
GWW
23-05-2024

Rioolmonteur

Wij zijn op zoek naar een Rioolmonteur in Amsterdam die klaar is om met ons team aan boord te komen. Als vooraanstaand bedrijf in de stad, gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden, zijn we trots op onze bijdrage aan het welzijn van Amsterdam. Onze focus ligt op vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te werken in een stimulerende omgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd..

Bekijk deze vacature
Amsterdam
GWW
22-05-2024

Vakman GWW

Wij zijn op zoek naar een Vakman of Vakvrouw in de GWW in de omgeving van Schiphol. Lijkt het jou leuk om lekker in de buitenlucht aan de slag te gaan voor de meest uiteenlopende projecten in de regio? Dan gaan wij graag op gesprek met jou! Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Dakdekker
22-05-2024

Voorman Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren dakdekker met leidinggevende ervaring om ons team in Amsterdam te versterken. Als voorman dakdekker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van diverse dakwerkzaamheden, terwijl je leiding geeft aan een team van dakdekkers. Ben jij een vakman met leidinggevende capaciteiten en een passie voor hoogwaardig dakwerk? Lees dan verder en ontdek meer over deze spannende kans!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
GWW
17-05-2024

Grondwerker

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Grondwerker om ons team te versterken in Amsterdam. Ben jij een ervaren grondwerker met passie voor civieltechnische projecten? Wil je deel uitmaken van een veelzijdig regionaal bedrijf dat al sinds augustus 1973 actief is in de ondergrondse infrastructuur? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan!

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Installatietechniek
17-05-2024

Loodgieter

Wij zijn op zoek naar een Loodgieter in Amsterdam. Als Loodgieter speel je een cruciale rol in onze projecten, van kleine reparaties tot grote installaties. Ben jij die vakman die wij zoeken? Lees dan verder en ontdek wat wij te bieden hebben.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Commercieel
17-05-2024

Verkoop Adviseur

Ben jij gepassioneerd over CV ketels en overtuigend in sales? Word onze nieuwe verkoopadviseur! Help klanten met deskundig advies en verkoop van hoogwaardige CV keteloplossingen.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
GWW
15-05-2024

Monteur Openbare Verlichting

Ben jij klaar om de wereld letterlijk in een ander licht te zetten? Heb je een passie voor techniek en hart voor de gemeenschap? Wil je een uitstekend salaris ontvangen, werken met de nieuwste technieken, de wereld verduurzamen en de kans krijgen je constant te ontwikkelen? Wij nodigen je graag uit om deze vacature van Monteur Openbare Verlichting te lezen.

Bekijk deze vacature
Amsterdam
Industrie
14-05-2024

Sales Manager

Voor onze groeinde organisatie zijn wij opzoek naar een Sales Manager! Heb jij eerder ervaring opgedaan binnen de industrie en weet jij precies wat ervoor nodig is om deze functie tot in de puntjes uit te voeren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in