Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Barendrecht
29-03-2022

Grondwerker

Voor ons bedrijf in de regio van Barendrecht zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als straatmaker houdt je je bezig met het verzetten van grond en aanleggen van paden en wegen. Lijkt jou dit wat en werk je graag buiten? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou.


Bekijk deze vacature
Barendrecht
29-03-2022

Uitvoerder

Voor ons bedrijf in de regio van Barendrecht zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder. Als uitvoerder houdt je je bezig met het opstarten en begeleiden van verschillende projecten die wij leveren als bedrijf zijnde. Lijkt jou dit wat en werk je graag buiten? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou.


Bekijk deze vacature
Barendrecht
08-03-2022

Dakdekker

Voor ons bedrijf in de regio van Barendrecht zijn wij op zoek naar een ervaren dakdekker. Vind je het leuk om op hoge hoogtes te werken en is buiten werken geen probleem voor jou? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees gauw verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.

Bekijk deze vacature
Barendrecht
01-03-2022

Medewerker Technische Dienst

Een hoop bedrijven maken gebruik van verschillende machines. Dit doen wij ook bij ons bedrijf en het kan voorkomen dat deze reparaties en onderhoudswerkzaamheden nodig hebben. Deze werkzaamheden moeten goed en correct uitgevoerd worden. Wij zijn op zoek naar degene die deze rol op kan vullen. Ben je ge├»nteresseerd en kan jij je wel vinden in deze omschrijving? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Bekijk deze vacature
Barendrecht
02-07-2021

Elektromonteur

Bent u de elektromonteur die graag in de bliksembeveiliging aan de slag gaat? Kijkt u dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in