Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Bleiswijk
Elektrotechniek
18-09-2023

Zonnepanelenmonteur

De zon is de grootste energiebron die we hebben en jij kunt daar als zonnepanelenmonteur aan bijdragen! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Zonnepanelenmonteur die het team komt versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende en duurzame baan waarin je bijdraagt aan een betere wereld? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Bleiswijk
20-07-2022

Elektromonteur

Wij zijn een bedrijf in de regio van Bleiswijk en wij zijn op zoek naar een Leidinggevend Elektromonteur. Heb jij veel ervaring binnen de elektrotechniek, weet je hoe je een team goed kan leiden en heb je affiniteit voor duurzame energie? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

Bekijk deze vacature
Bleiswijk
09-05-2022

Hovenier

Tuinen zijn er in alle soorten en maten. Het aanleggen van tuinen is een vak waar wij als bedrijf trots op zijn. Door de vele jaren ervaring in de branche weten wij hoe we elke klant met een glimlach en een mooie tuin achter kunnen laten. Wij zijn op zoek naar een hovenier om ons team te versterken. Ben jij de hovenier die ons team komt versterken? Lees dan gauw verder!


Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in