Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Boxtel
Automotive
19-03-2023

Monteur campers

Camper Monteur

Wij zijn opzoek naar een ervaren camper monteur om ons team te versterken. Als camper monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan campers van diverse merken en modellen.

Bekijk deze vacature
Boxtel
01-03-2023

Junior engineer

Wij willen verder automatiseren en vernieuwen. Wil jij ons machinepark verder automatiseren? En tevens met jouw creativiteit datgene tekenen en ontwerpen waar je klant mee verder kan. Breng je opgedane kennis in en solliciteer snel!

Bekijk deze vacature
Boxtel
Industrie
20-02-2023

Machinesteller

Met jouw technisch inzicht en vakmanschap start jij het bewerkingsproces op om het juiste

warmpersdeel te produceren.

Bekijk deze vacature
Boxtel
Metaalindustrie
20-02-2023

Medewerker Technische Dienst

Jij bent die persoon die ervoor zorgt dat onze machines perfect onderhouden zijn. Of het nu gaat om een warmpersmachine, een CNC-machine of een robot, jij draait je hand er niet voor om! Je maakt elke week een planning en vanuit deze planning voer jij je werkzaamheden uit. Komt er een storing tussendoor, geen probleem want jij lost het op!

Warmpers machines zijn uniek in Nederland. Wil jij dit graag leren, hou je wel van een uitdaging en ben je niet bang om vieze handen te krijgen, dan is de functie van medewerker technische dienst interessant voor jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in