Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Broek op Langedijk
21-07-2023

Industrieel Spuiter

Ben jij een Industrieel Spuiter of Lakverwerker binnen de metaalindustrie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Broek op Langedijk
21-07-2023

Poedercoater

Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren Poedercoater om ons dynamische team te versterken. Bent u een vakman met een passie voor kwaliteit en precisie? Heeft u ervaring in de metaalindustrie of offshore sector? Wilt u deel uitmaken van een bedrijf dat innovatie, groei en uitstekend vakmanschap waardeert? Dan is dit uw kans!

Bekijk deze vacature
Broek Op Langedijk
03-07-2023

Project engineer mechanisch

Ben jij een ervaren project engineer mechanisch en heb jij werkervaring in de richting van werktuigbouwkunde? Dan is dit jouw nieuwe baan! Onze opdrachtgever in Broek Op Langedijk zijn we opzoek naar een ervaren project engineer. Heb jij interesse in deze leuke baan? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Broek Op Langedijk
03-07-2023

Project Engineer E&I

Ben jij een ervaren Project engineer E&I? Onze opdrachtgever in Broek op Langedijk zoekt een ervaren project engineer E&I.Word jij enthousiast? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Broek Op Langedijk
08-09-2022

Werkvoorbereider

Jij behoud overzicht en structuur en weet je in elke situatie te redden, daarnaast heb je ervaring in verschillende sectoren van de bouw. 

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in