Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Capelle aan den IJssel
Automotive
11-04-2023

Schademanager/Schadecalculator

Wil jij jouw passie voor auto's combineren met jouw cijfermatig inzicht? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou! Word schademanager/schadecalculator bij ons en help ons bij het herstellen van beschadigde voertuigen.

Bekijk deze vacature
Capelle aan den IJssel
Commercieel
03-02-2023

Commercieel Medewerker

Ben jij commercieel ingesteld? Dan is deze functie wellicht perfect voor jou! Als commercieel medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het telefonische contact met onze klanten en zal je hun wensen vervullen door goed te luisteren en door te vragen. Je zult direct bestellingen afhandelen en zo de klantenservice van ons bedrijf verbeteren.

Bekijk deze vacature
Capelle aan den IJssel
Bouw
19-05-2022

Onderhoudstimmerman

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde onderhoudstimmerman, voor wie geen uitdaging te gek is. Ben jij de onderhoudstimmerman die wij zoeken, lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Capelle aan den IJssel
07-02-2022

Uitvoerder

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren uitvoerder. Als uitvoerder houdt je je bezig met het opstarten en het leiden van een bouwproject. Eventuele vragen van klanten en/of collega's kun jij goed beantwoorden door de vele kennis die je hebt over een bepaald project. Je hebt al meerdere jaren ervaring of je hebt een opleiding in de richting van de bouw afgerond. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in