Er zijn 8 (1 tot 8 getoond) vacatures gevonden

De Lier
Automotive
19-09-2023

Bedrijfswagenmonteur

Klussen aan mooie bedrijfswagens, lachen met collega's, werkervaring op doen en carrière opbouwen. Klinkt dat als muziek in de oren? Ben je daarbij op zoek naar een leuke uitdaging in de automotive? Dan zit je hier goed. Wij zijn op zoek naar een bedrijfswagenmonteur voor ons bedrijf in de regio van de Lier. Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
De Lier
Automotive
03-05-2023

Autoschadetechnicus

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde autoschadetechnicus die ons team komt versterken! Als je van uitdagingen houdt en graag werkt aan de nieuwste technologieën, dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Bekijk deze vacature
De Lier
Automotive
11-01-2023

Autospuiter

Wij zijn voor ons bedrijf in de regio van De Lier op zoek naar een Autospuiter. Klussen aan en spuiten van mooie auto's, werkervaring op doen, carrière opbouwen en ben je op zoek naar een leuke uitdaging in de automotive? Dan komen we graag met jou in contact!

Bekijk deze vacature
De Lier
10-10-2022

Operator/Medewerker technische dienst Energie installatie

Wil jij een afwisselende baan die jou veel zelfstandigheid en flexibiliteit kan bieden? Ben jij een technisch Operator die net iets meer wilt en ook iets wilt bijdragen aan verduurzaming? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
De Lier
GWW
19-05-2022

Koppel stratenmakers

Wij zijn op zoek naar een koppel stratenmakers. Past een nieuwe uitdaging in jullie straatje? Lees dan snel ver!

Bekijk deze vacature
De Lier
01-03-2022

Panelenbouwer

Voor ons bedrijf in de regio van de Lier zijn wij op zoek naar een ervaren allround panelenbouwer. Heb jij twee rechterhanden en affiniteit voor zonne energie en de installaties die hier bij komen kijken? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees gauw verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.


Bekijk deze vacature
De Lier
11-01-2022

Autospuiter

Klussen aan en spuiten van mooie auto's, werkervaring op doen en carrière opbouwen. Klinkt dat als muziek in de oren? En ben je op zoek naar een leuke uitdaging in de automotive? Dan zit je hier goed. Wij zijn op zoek naar een autospuiter voor ons bedrijf in de regio van de Lier. Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature
De Lier
11-01-2022

Laadklepmonteur

Klussen aan mooie auto's, lachen met collega's, werkervaring op doen en carrière opbouwen. Klinkt dat als muziek in de oren? En ben je op zoek naar een leuke uitdaging in de automotive? Dan zit je hier goed. Wij zijn op zoek naar een laadklepmonteur voor ons bedrijf in de regio van de Lier. Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in