Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

De Meern
Overig
04-08-2023

Administratief medewerker

Elk bedrijf heeft iemand nodig die alles goed op een rijtje kan zetten, daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed weet om te gaan met administratieve werkzaamheden. Wij zijn opzoek naar een administratief medewerker met affiniteit voor de technische branche. Ben jij computervaardig en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
De Meern
GWW
13-07-2023

Rioolmonteur

Wij zoeken een servicemonteur storingen. Heb jij geen ervaring als klusjesman, onderhoudsmonteur, servicemonteur etc.? Dat maakt bij ons niet uit! Lees verder voor meer informatie!

Bekijk deze vacature
De Meern
GWW
19-04-2023

Werkvoorbereider

Wij zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die ons team kan versterken. In deze uitdagende functie werk je nauw samen met de monteurs en de planner en ben je een belangrijke schakel in het ontstoppingsproces. Wil jij bijdragen aan ons succesvolle bedrijf en ben je op zoek naar een afwisselende baan met verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
De Meern
Installatietechniek
28-02-2023

Assistent Bedrijfsleider

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider. Kan jij goed met mensen en met verantwoordelijkheden omgaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in